Κλοπ: Θέλουμε μια αυστηρή διαιτησία

16:06 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Για την 17η αγωνιστική της Bundesliga, η Μπορούσια Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει τη Χόφενχαϊμ με τον Γιούργκεν Κλοπ να ζητά μια αυστηρή διαιτησία καθώς, όπως ισχυρίστηκε, τα τελευταία χρόνια οι παίκτες της Χόφενχαϊμ παίζουν αρκετά δυνατά κόντρα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Θέλω να πω ότι συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια θα έλεγα πως αν ο διαιτητής είναι αυστηρός και τυπικός στις αποφάσεις του δε θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν ξέρω αν

φταίει η διαιτησία αλλά τα τελευταία χρόνια παίζουν πολύ σκληρά απέναντι μας. Δεν έχω πρόβλημα με το δυνατό παιχνίδι αρκεί να μην ξεπερνά τα όρια του επιτρεπτού. Υπάρχει πίεση στον αντίπαλο για το αποτέλεσμα, επομένως θα ήταν καλό να έχουμε μια αυστηρή διαιτησία. Όπως και να έχει θέλουμε να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας απέναντι τους και αυτό θα επιδιώξουμε την Κυριακή".
Για το πώς περιμένει να παραταχθεί η Χόφενχαϊμ, ο Κλοπ δήλωσε: "Δε νομίζω ότι θα στήσουν ένα τείχος μπροστά στην εστία τους αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη δική άμυνα. Ελπίζω πάντως να αγωνιστούν πολύ αμυντικά σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι εμείς είμαστε πολύ καλοί. Αρκεί να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας για να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα