Ίδιες λέξεις, ίδιο σκεπτικό, ίδια μυαλά

Φωτιά παίρνουν τα φαξ των αθλητικών (δήθεν) ουδέτερων εφημερίδων που για άλλη μία φορά παρουσιάζουν με απόλυτη ακρίβεια ολόιδια θέματα!
Κάτι συμπτώσεις! Σήμερα (15/10) η εφημερίδα «Γάτα» στην στήλη «Κατάσκοπος» και το "Goal" στην στήλη "Goalάρες" έχουν... όλως τυχαίως το ίδιο θέμα! Και τα δύο έντυπα θυμήθηκαν ταυτόχρονα τον ΣΚΑΙ που είχε βγάλει πέρυσι στον αέρα τον Βλάση Τσάκα
και αναφέρουν με μία φωνή πως τότε ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ήταν αλλεργικός στους πρίγκιπες. Ιδιες λέξεις, ίδιο σκεπτικό, ίδια μυαλά...

Για ακόμη μια φορά η συγκεκριμένη στήλη του "Goal" (ιδιοκτησίας Μπόμπολα, συνεταίρου του Τζίγγερ στο MEGA και μεγαλοεργολάβου που έχει αναλάβει μεταξύ άλλων και τα έργα στο Βοτανικό), που μας έχει αποδείξει ότι έχει εξαιρετική πληροφόρηση σε θέματα Βαρδινογιάννη, και η «Γάτα» (αδελφάκι του «Πρωταθλητή» και ξαδελφάκι του "Derby News"), επίσης έγκυρη στη Βαρδινογιαννολογία-πριγκιπολαγνεία, έχουν κοινή γραμμή.

Ούτως ή άλλως, τόσο η Γάτα όσο και οι goalάρες, καιρό τώρα φαίνεται ότι αποτελούν τη φωνή των Βαρδινογιάννηδων, αφού εκεί διαβάζουμε συνήθως όσα θέλει να περάσει το περιβάλλον της οικογένειας του πρώην μεγαλομετόχου.
Keywords
Τυχαία Θέματα