Κλοπ: Θέλουμε την βοήθεια της Άρσεναλ

10:56 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει την Μαρσέιγ και παράλληλα η Άρσεναλ να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και για αυτό ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε την βοήθεια που χρειάζεται η πρωταθλήτρια Γερμανίας από την ομάδα του Βενγκέρ.

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Ντόρτμουντ με 2-1 στο Λονδίνο, ο Κλοπ τόνισε: "Δεν έχουμε αποκλειστεί. Χρειαζόμαστε την βοήθεια

της Άρσεναλ και ένα μεγάλο σκορ με την Μαρσέιγ, οι οποία είναι υπό πίεση. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε πολλά γκολ. Υπενθυμίζεται πως η Ντόρτμουντ για να είναι σίγουρη θα πρέπει να σκοράρει τέσσερις φορές περισσότερες από την Μαρσέιγ.

Για την ήττα από την Άρσεναλ, ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ δήλωσε: "Είχαμε αρκετές καλές στιγμές στον αγώνα, αλλά προφανώς κάναμε λάθη στα κρίσιμα σημεία του. Ήμασταν θετικοί στα πρώτα λεπτά των δυο ημιχρόνων. Πήραμε τα μέτρα μας, αλλά η Άρσεναλ έχει πολύ καλό ρεκόρ στην έδρα της και είναι μια πολύ καλή ομάδα".

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Ντόρτμουντ είχε την ατυχία, μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών να τραυματιστούν και να αποχωρήσουν δυο ποδοσφαιριστές της. Συγκεκριμένα ο Σβεν Μπέντερ δέχτηκε κλωτσιά στο σαγόνι από τον Βερμάελεν και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο ενώ πέντε λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας και ο Μάριο Γκέτσε με πρόβλημα στο γόνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα