Κόμπι: Ίσως εδώ το βιβλίο μου τελειώνει

15:23 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο Κόμπι Μπράιαντ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντας, μένει να επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις, και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τον άσο των Λος Άντζελες Λέικερς να μην αντέχει και να ξεσπά τα ξημερώματα μέσα από την σελίδα του στο Facebook και να αναρωτιέται μήπως ήρθε το τέλος της καριέρας του.
Συγκεκριμένα, ο Κόμπι Μπράιαντ έγραψε το εξής: "Όλη η προπόνηση και η θυσία πέταξαν από το παράθυρο σε ένα βήμα που έχω κάνει εκατομμύρια φορές.

Η απογοήτευση είναι αφόρητη. Ο θυμός έχει γίνει οργή. Γιατί στο διάβολο συνέβη αυτό; Δεν βγάζει κανένα νόημα. Τώρα υποτίθεται ότι θα επιστρέψω και θα είμαι ο ίδιος παίκτης; Ή καλύτερος στα 35; Πώς στην ευχή θα γίνει αυτό; Δεν έχω ιδέα. Έχω την θέληση να το ξεπεράσω όλο αυτό;".
Στην συνέχεια ο Μπράιαντ πρόσθεσε το εξής: "Ίσως εδώ το βιβλίο μου τελειώνει. Ίσως ο πατέρας χρόνος με νίκησε. Ίσως και όχι. Είναι 3:30 το πρωί. Τα πόδια μου είναι νεκρά, το κεφάλι μου γυρίζει από τα φάρμακα και είμαι ξύπνιος. Συγχωρέστε με για το ξέσπασμα μου, αλλά ποιος είναι ο σκοπός των μέσων δικτύωσης αν δεν βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό; Αν θέλετε να ξεσπάσετε, βγάλτε το".
Ο άσος των Λος Άντζελες Λέικερς θέλησε να ολοκληρώσει την ανάρτηση του στο Facebook με μια νότα αισιοδοξίας: "Αν με δείτε να παλεύω με την αρκούδα, προσευχηθείτε για την αρκούδα. Αυτή είναι η νοοτροπία των μάμπα. Δεν παραιτούμαστε. Ίσως μπορώ να κοιμηθώ και να είμαι έτοιμος για την επέμβαση. Ένα νέο βήμα μιας καινούριας πρόκλησης. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές και την υποστήριξη σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα