Κοιτά και Ντρογκμπά η Γιούβε

18:47 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Επίσης, όλοι ξέρουν ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο, ο πρόεδρος των Βάσκων ζητάει 36 εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, στα ιταλικά Μέσα «φουντώνει» όλο και περισσότερο η φήμη, ότι οι πρωταθλητές θα κινηθούν για την απόκτηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Το ενδιαφέρον της «γηραιάς κυρίας» για τον Ιβοριανό επιθετικό ήταν υπαρκτό από τις αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο, δεν υπήρξε θετική κατάληξη, με τον παίκτη να επιλέγει τελικά την Κίνα

, ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει, καθώς η ομάδα του Ντρογκμπά, Σανγκάι Σενούα, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο αποχώρησης των αστέρων του συλλόγου.

Με αυτό σαν γνώμονα οι Ιταλοί δεν ήθελαν και πολύ, ώστε να συνδέσουν τα γεγονότα και να εμφανιστεί ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, ως μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών.

Ωστόσο, όσα ακούγονται είναι μόνο φήμες και δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από τον σύλλογο του Τορίνο. Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να δείξουν ποια θα είναι τελικά η κατάληξη της περίπτωση επιθετικού στην Γιουβέντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα