Τάσεις αυτοκτονίας έχει ο Ανδρουλιδάκης!

18:47 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Παρόλο που ο εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης καταδικάστηκε στις 30 Ιουλίου με πέντε χρόνια χωρίς αναστολή για υπεξαίρεση 4.200.000 παραμένει εκτός φυλακής.

Ο εκδότης, σύμφωνα με το Koutipandoras.gr νοσηλεύεται με διάφορες προφάσεις σε διαφορετικά νοσοκομεία ώστε να παραμείνει εκτός φυλακής.

Μια μέρα μετά τη σύλληψή του στις 31 Ιουλίου από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού, ο Ανδρουλιδάκης οδηγήθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο επικαλούμενος καρδιολογικά προβλήματα. Δύο μέρες αργότερα και αφού υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, πήρε εξιτήριο χωρίς να εντοπίζεται

κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα.

Στις 3 Αυγούστου, ο εκδότης επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο Αιγινήτειο Ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου όμως οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Μια μέρα μετά, στις 4 Αυγούστου επικαλέστηκε τάσεις αυτοκτονίας και μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Θριάσιο. Παρά το γεγονός ότι το αρμόδιο για ψυχιατρικά νοσήματα, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, έκρινε ότι ο κ. Ανδρουλιδάκης δεν χρήζει νοσηλείας από τις 4/8 νοσηλεύεται στο Θριάσιο φρουρούμενος από τρεις αστυνομικούς.

Ο Διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου, επιβεβαίωσε ότι ο κ. Ανδρουλιδάκης νοσηλεύεται στη ψυχιατρική κλινική και μάλιστα δήλωσε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με παραπεμπτικό ιδιώτη ψυχιάτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα