Κόλλησε η Ρουμπίν

00:02 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: 1-1
Γήπεδο: JJB

Στο 1-1 Κόλλησαν Ρουμπίν και Γουίγκαν κι έμειναν και οι δύο ικανοποιημένες.

Η Ρουμπίν πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 15' ο Προυντνίκοφ με όμορφο πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του Μαβινγκά, έκανε το 1-0 για τους Ρώσους. Στο 22ο λεπτό το σουτ του Ριαζάντσεφ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 32' μετά από λάθος του Ριζίκοφ, ο Χολτ έπιασε το γυριστό, με την πάλα να περνά μόλις άουτ. Η Γουλίγκαν πίεσε κι άλλο

και στο 39ο λεπτό έφερε στα ίσα τα ματς με συρτό σουτ του Πάουελ.

Στο 68ο λεπτό το πλασέ του Ερεμένκο, έδιωξε δύσκολα ο Κράνεϊ, ενώ στη συνέχεια δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Κάρσον, Κρέινεϊ, Σότον, Μπαρνέτ, Μπόις, ΜακΚάν, Γουότσον, Γκόμες (76' ΜακΜάναμαν), Πάουελ, Μποσεζούρ (67' ΜακΚλίν), Χολτ (63' Φόρτσιουν).

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζίκοφ, Κουζμίν, Μαρκάνο, Μαβινγκά, Σαρόνοφ (67' Νάβας), Ριαζάντσεφ, Τορμπίνσκι (57' Τορμπίνσκι), Κίσλιακ, Ερεμένκο, Μ'Βιλά, Προυντνίκοφ (74' Καραντενίζ).

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ- ΜΑΡΙΜΠΟΡ: 1-3
Γήπεδο: Γιαν Μπρεϊντελστάντιον

Τεράστιο διπλό πήρε η Μάριμπορ που επικράτησε με 3-1 της Ζούλτε και μάζεψε τους πρώτους της βαθμούς.

Η Ζούλτε μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε σουτ ασταθώς το φάουλ του Αζάρ, αλλά ο Ντε Φο ήρθε από πίσω και άνοιξε το σκορ. Ωστόσο στο 21' μετά από διώξιμο του Κολπέρ, ο Τσρνίτς κατέβασε όμορφα και με σουτ έκανε το 1-1. Οι Σλοβένοι έφεραν τα πάνω κάτω στο 34ο λεπτό, καθώς ο Μερτέλι μετά από διώξιμο, στόπαρε και με φανταστικό σουτ έκανε το 2-1. Στο 39ο λεπτό ο Μεντί έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Μάλιστα στο 49ο λεπτό, η Μάριμπορ πήρε κεφάλι δύο τερμάτων, καθώς ο Τάβαρες έκανε το γύρισμα και ο Μεζγκά με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-1. Στο 54ο λεπτό ο Μποσού απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Μεντί, ενώ στο 57' αποβλήθηκε ο Μ'ιλετς των φιλοξενουμένων. στο 74ο λεπτό ο Ντ'Αν αστόχησε από ιδανική θέση, όπως και ο Κάσερες στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 79ο λεπτό ο Μποσού είπε όχι εντυπωσιακά σε προσπάθεια του Μεντί.

ΖΟΥΛΤΕ: Μποσού, Ντε Φο, Κολπέρ, Ντουπλούς (46' Σιλά), Ντ' Άν, Κουμς, Αζάρ (46' Κάσερες), Κοντέ (72' Ν'Ντιαγέ), Μαλαντά, Χαμπιμπού, Νέσενς.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Ραΐσεβιτς, Βιλέρ, Αργούς, Φιλίποβιτς, Μίλετς, Μεζγκά (86' Μόραβατς), Μερτέλι, Τσρνίτς (60' Τσβιγιάνοβιτς), Ταβάρες (90' Ντερβίσεβιτς), Μεντί.

Keywords
Τυχαία Θέματα