Κολομβιάνες απέχουν από τα συζυγικά τους καθήκοντα αν δεν τους φτιάξουν τους δρόμους!

00:06 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

Σύγχρονες... Λυσιστράτες θυμίζουν οι γυναίκες μιας μικρής πόλης στην νοτιοδυτικής Κολομβίας, του Μπαρμπακάο. Οι γυναίκες τον τελευταίο καιρό αρνούνται πεισματικά να κάνουν σεξ με τους άντρες τους και τους συντρόφους τους αν δεν κατασκευαστούν οι δρόμοι που συνδέουν την πόλη με... τον υπόλοιπο κόσμο!

Η πόλη είναι πραγματικά στο πουθενά και ακόμα και οι Κολομβιανοί λένε πως για να την βρεις φτάνεις στο τέλος της Γης και στρίβεις αριστερά! Η μόνη οδική σύνδεση με τις μεγαλύτερες πόλεις είναι κατεστραμμένη. Οι κάτοικοί της θέλουν 12-14 ώρες για να φτάσουν στο πιο κοντινό νοσοκομείο και είναι

πολλές οι φορές που έγκυες γυναίκες πεθαίνουν στα ασθενοφόρα κατά τη μεταφορά τους όταν έρχεται η ώρα του τοκετού.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι γυναίκες κάνουν τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία στο Μπαρμπακάος. Το 2011 εφάρμοσαν την ίδια μέθοδο για τον ίδιο λόγο και σύντομα τους υποσχέθηκαν ότι θα γίνουν έργα. Πείστηκαν και επέστρεψαν στα συζυγικά τους καθήκοντα, αλλά σύντομα διαπίστωσαν ότι εξαπατήθηκαν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτή τη φορά φαίνεται πως υπάρχουν έμπρακτα αποτελέσματα καθώς ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτες μπουλντόζες στους δρόμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα