«Κοντά στην ΑΕΚ ο Κονσεϊσάο»

15:13 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την άποψη ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι κοντά στην ΑΕΚ και πως μέχρι το βράδυ θα υπάρχει κάτι το οριστικό, εξέφρασε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Μιγκέλ Κορέια. Μιλώντας στο Sentra Fm, ο Κορέια, είπε: «Ο Σέρτζιο θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά ο προέδρος της Ολιανένσε γνωρίζει ότι είναι ένας πολύ καλός κι ανερχόμενος προπονητής και δεν θέλει

να σπάσει το συμβόλαιό του» είπε ο Κορέια και πρόσθεσε: «Σήμερα θα ξέρουμε αν θα πάει ή όχι, όμως πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ».
Μεταξύ άλλων ο Κορέια τόνισε ότι ο Κονσεϊσάο είναι γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου και γνωρίζει πόσο μεγάλο μέγεθος είναι η ΑΕΚ και πόσο μπορεί να βοηθήσει το όνομα που χτίζει στην προπονητική. Παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν την Ενωση, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και μπορεί να τα καταφέρει.

Οσο για τον προπονητή Κονσεϊσάο είπε: «Ο πρόεδρος Της Ολιανένσε λέει ότι είναι πολύ καλός κι έχει δίκιο. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε ως παίκτης. Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος, θέλει πάντα το καλύτερο για την ομάδα και τους παίκτες. Θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και το σύστημα που του αρέσει να εφαρμόζει είναι το 4-3-3. Θα κάνει δουλειά στην ΑΕΚ. Σαν προπονητής πιστεύω ότι μπορεί να πάει μακριά».

Για το ότι ότι η ΑΕΚ έχει νέα παιδιά κι αυτός είναι νέος τόνισε: «Του αρέσει να δουλεύει με μικρούς παίκτες. Εχει τους Πορτογάλους Γιάγκο, Φουρτάδο που μπορούν να τον βοηθήσουν. Και περισσότερο τον Ροζάριο γιατί γνωρίζει την ΑΕΚ. Ηταν και βοηθός του Σάντος στην ΑΕΚ. Κι ο Ροζάριο θα βοηθήσει πολύ. Κι αν πάει ο Σέρτζιο θα γίνει καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό γι αυτόν είναι να περάσει από μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ και θα είναι καλό για το όνομά του».

Για τα χρήματα που ζητά η Ολιανένσε επεσήμανε: «Η Ολιανένσε θα θέλει λίγα χρήματα για να τον δώσει. Περίπου 50-100 χιλιάδες ευρώ. Πιστεύω ότι η Ολιανένσε θα τον αφήσει. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Σέρτζιο θέλει να έρθει στην ΑΕΚ. Σήμερα θα τελειώσει. Μπορεί και να μιλήσουν ακόμα κάποιες ώρες, αλλά το βράδυ θα ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα