Με κόσμο η Ομόνοια στο ΟΑΚΑ

10:27 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Με τους οπαδούς και της Ομόνοιας θα διεξαχθεί το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κυπριακή ομάδα στο ΟΑΚΑ (20.00).
Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τα εξής:
"- Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης 20:00, στο Ο.Α.Κ.Α.

- Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που επιθυμούν να παρευρεθούν στον αγώνα, θα καταλάβουν τη Θύρα 20, στο άνω διάζωμα του σταδίου.

- Η ομάδα της ΑΕΚ

έχει ενημερώσει ότι σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια τόσο της αποστολής της ομάδας μας, όσο και τον φιλάθλων μας που θα παρευρεθούν στη συνάντηση.

- Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα έχει καθοριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ.

- Αναμένουμε ενημέρωση από την ομάδα της ΑΕΚ, για τον χώρο διάθεσης εισιτηρίων για τους οπαδούς μας, με πιθανότερο ενδεχόμενο αυτά να διατίθενται σε ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.

- Το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου, με την άφιξη της αποστολής μας στην Αθήνα, θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, αριθμός επικοινωνίας με λειτουργό του Σωματείου, ο οποίος θα βρίσκεται στη διάθεση των φιλάθλων μας, για παροχή πληροφοριών που αφορούν το φιλικό παιχνίδι.

- Η αποστολή της ομάδας μας με επικεφαλής τον πρόεδρο του Σωματείου, κ. Στέλιο Μυλωνά, θα αναχωρήσει για την Αθήνα το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου και θα επιστρέψει στην Κύπρο την επομένη του αγώνα.

- Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την αποστολή της ομάδας μας, όπως και τελικές λεπτομέρειες που αφορούν το χώρο διάθεσης εισιτηρίων".

Keywords
Τυχαία Θέματα