Κόντε: «Δεν φοβόμαστε…»

17:13 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

ια το αποψινό ντέρμπι του ομίλου ανέφερε: « Σεβόμαστε τη Ρεάλ αλλά δε φοβόμαστε τίποτα και κανέναν! Θέλουμε όμως να δείξουμε στην πράξη ότι είμαστε στο επίπεδο των καλύτερων ομάδων του Τσάμπιονς. Δεν με ανησυχεί αυτό που συνέβη στη Φλωρεντία, αυτά είναι πράγματα που στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Θυμάμαι το Μίλαν-Λίβερπουλ και άλλα παιχνίδια τα οποία είχαν μία απρόσμενη εξέλιξη. Εμείς ερχόμαστε στο Μπερναμπέου γνωρίζοντας ότι μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και είμαστε ζαρούμενοι που θα αντιμτωπίσουμε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ...»
Για το Μπουφόν ο οποίος φέρει ευθύνη στο 3ο γκολ

του Ρόσι την Κυριακή γεγονός που έδωσε το πάτημα σε κάποιες μουρμούρες που ακούστηκαν στην Ιταλία, ανέφερε ότι «κακές στιγμές συμβαίνουν σε όλους, μια τέτοια είχε και ο Τζίτζι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι υπό αμφισβήτιση».
Τώρα, όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία πιθανότατα θα παραταχθεί σήμερα η Γιουβέντους, όλα δείχνουν ότι θα είναι διαφορετική βάσει των όσων έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Εκτός απροόπτου θα έχουμε τετράδα στην άμυνα, με τον Κάσερες να παίρνει θέση βασικού στα πλάγια! Η διάταξη των παιχτών θα είναι 4-3-1-2. Επιθετικό δίδυμο οι Τέβεζ και Γιορέντε, ενώ πίσω τους σε ρόλο τροφοδότη θα βρίσκεται ο Μαρκίζιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα