Κόντε: Η Γιουβέντους κυνηγά και τα τρία τρόπαια

11:14 12/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στα πλαίσια του Κυπέλλου Ιταλίας, η Γιουβέντους υποδέχεται την Κάλιαρι με τον Αντόνιο Κόντε να προχωρά σε αλλαγές στο βασικό σχήμα αλλά να υπογραμμίζει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας κυνηγάει φέτος και τα τρία τρόπαια, πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Να ξεκαθαρίσω πως η Γιουβέντους κυνηγάει και τα τρία τρόπαια στα οποία συμμετέχει. Στο ματς με την Κάλιαρι θα χρησιμοποιήσω παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα, αλλά που σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως είναι αναπληρωματικοί.

Όλοι τους είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές και όλοι έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα. Τόσο πέρσι, με το απίστευτο και ανεπανάληπτο πρωτάθλημα που κατέκτησαν, όσο και φέτος που έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην πρώτη θέση του Καμπιονάτο, αλλά και στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τζακερίνι, ο Κάσερες ή ο Παντοΐν είναι παίκτες που θα έχω πάντα μαζί μου και δεν τους θεωρώ αναπληρωματικούς".
Ο Κόντε μιλώντας για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ θέλησε να αυτοσαρκαστεί με αφορμή την πρόσφατη τιμωρία του για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Όπως είπε ο Ιταλός τεχνικός: "Θέλουμε να προχωράμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να αυξάνονται τα έσοδα της ομάδας και να μπορούμε να αγοράζουμε ακριβούς ποδοσφαιριστές. Για τον λόγο αυτό δίνω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες μου, αφού κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο τους, κάτι για το οποίο κανείς δεν θα στοιχημάτιζε στην αρχή της σεζόν... Στοιχημάτιζε; Μήπως πρέπει να αλλάξω ρήμα; Να μιλώ εγώ για στοίχημα... αστείο μοιάζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα