Για δεκάρι και επιθετικό

Παρά τα στενά οικονομικά δεδομένα, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν την ομάδα με επιτελικό μέσο, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για επιθετικό, όπως έχει ζητήσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα...

Στη διοίκηση του Παναθηναϊκού αναγνωρίζουν την αλλαγή ψυχολογίας με την έλευση του Χουάν Ραμόν Ρότσα και βλέποντας ότι η ομάδα μπορεί να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο είναι διατεθειμένοι να προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του τεχνικού του Τριφυλλιού.

Παρά, λοιπόν, τα στενά οικονομικά
δεδομένα, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και θέλουν να επωφεληθούν των γνωριμιών και επαφών που έχει ο αργεντινός προπονητής στη Λατινική Αμερική, αλλά και το «μάτι» του, έτσι ώστε να εντοπίσει νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, σε χαμηλή τιμή, που να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» στις μέχρι τώρα συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον Γιάννη Σαμαρά, έχει ξεκαθαρίσει ότι αν πρέπει κάπου να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός είναι στη μεσαία γραμμή. Ο Ρότσα θέλει, αρχικά, ένα «δεκάρι», έχοντας στο μικροσκόπιό του κάποιες περιπτώσεις παικτών από την Αργεντινή, ενώ, εάν υπάρξει η οικονομική δυνατότητα, θα ήθελε και την ενίσχυση της ομάδας με έναν επιθετικό που θα δώσει το εύκολο γκολ που λείπει από την ομάδα.

Σύμφωνα, μάλιστα, και με δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη», ο Ρότσα θα έχει τις επόμενες μέρες συνάντηση με τους διοικούντες και τον Γιάννη Σαμαρά, έτσι ώστε να καταλήξουν στις οριστικές τους κινήσεις, μέσα από τη λίστα που έχει ήδη καταρτιστεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα