Κόντε: Η ομάδα έκανε ακριβώς όσα ζήτησα

10:22 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σαφές προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Γιουβέντους μετά την νίκη με 2-1 μέσα στο Μιλάνο επί της Μίλαν με τον Αντόνιο Κόντε να παραδέχεται πως οι παίκτες του έκαναν ό,τι ακριβώς τους είχε ζητήσει.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαν Σίρο", ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση όλων των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Η ομάδα έκανε ακριβώς όσα ζήτησα. Πέρα από το αποτέλεσμα, θετική ήταν και η εισαγωγή νέων παικτών, οι οποίοι πήγαν πολύ καλά".

Για το νέο

μεταγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους, τον Μάρτιν Κάσερες, που πέτυχε και το γκολ της νίκης, ο Κόντε δήλωσε: "Ο Κάσερες πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά, αλλά αναφορικά με τις επιθετικές του δυνατότητες δεν έχω κανένα παράπονο".

Όσο για την υπόθεση πρόκριση στον τελικό, ο Κόντε δήλωσε: "Η σειρά είναι ανοικτή, επειδή η Μίλαν έχει καλή ομάδα και μπορεί να αντιδράσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Περιμένουμε ένα δύσκολο επαναληπτικό, στον οποίο θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια θέση στον τελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα