Κόντε: Νίκη γοήτρου αλλά και ουσίας

10:47 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε η Γιουβέντους μετά το 2-1 στην παράταση επί της Μίλαν με τον Αντόνιο Κόντε να υποστηρίζει πως η ομάδα του έδωσε απαντήσεις πετυχαίνοντας μια νίκη γοήτρου αλλά και ουσίας.

Σε συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο Τορίνο, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Μετά την ήττα από την Σαμπντόρια ήταν πολύ σημαντικό να δώσουμε μια απάντηση και να νικήσουμε, σβήνοντας την αποτυχία της περασμένης Κυριακής. Στις ομιλίες μου στους παίκτες, είχα τονίσει πως δεν επιτρέπεται να χάσουμε ξανά με τέτοιο τρόπο. Γιατί

δεν ήταν η ήττα που με πείραξε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε. Όλα τα παιδιά, ακόμα και αυτά που παίζουν λιγότερο, κατάλαβαν αυτό που έπρεπε να κάνουν και πήραν μια μεγάλη νίκη. Θέλαμε να προκριθούμε και τα καταφέραμε. Σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωπες δυο σπουδαίες ομάδες, δυο μεγάλοι σύλλογοι, που έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους. Για το λόγο αυτό η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη αξία. Είναι μια νίκη γοήτρου, αλλά και ουσίας, αφού μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο που μας στέρησε η Νάπολι πέρσι".
Ο Κόντε μίλησε και για την επέμβαση του Στοράρι λίγο πριν την λήξη της παράτασης: "Ήταν μια φάση για... έμφραγμα. Μπράβο στον Μάρκο, μας έσωσε. Την Κυριακή είχε τα γενέθλια του και δεν μπόρεσε να τα γιορτάσει, σήμερα θα το κάνει, έστω και καθυστερημένα. Αλλά πρέπει να πω πως πριν από αυτή την φάση, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα τρίτο γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς πριν το 120ο λεπτό. Τέλος καλό όλα καλά πάντως".

Keywords
Τυχαία Θέματα