Απέβαλαν πεντάχρονο από νηπιαγωγείο!

09:51 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η διεύθυνση του νηπιαγωγείου στο Έσεξ της Βρετανίας δεν άντεξε άλλο και έδωσε αποβολή στον 5χρονο Λόγκαν Στιντ ο οποίος μάλλον έχει ως αγαπημένο του καρτούν το "Ντένις τον τρομερό".
Από την πρώτη κιόλας μέρα ο Λόγκαν φρόντισε να δείξει τις διαθέσεις του όταν άρχισε να χτυπάει και να δαγκώνει τους συμμαθητές του υποχρεώνοντας τους καθηγητές να εκκενώσουν την αίθουσα. Παράλληλα, ο Λόγκαν έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά του ενώ η έμπνευση της δασκάλας του να τον πιάσει από τα χέρια για να τον ηρεμήσει αποδείχτηκε ατυχής καθώς ο 5χρονος την κλώτσησε στο πρόσωπο!
Μετά το απίστευτο περιστατικό

ο μικρός ήταν υπό παρακολούθηση για μία εβδομάδα και η συμπεριφορά του δεν άλλαξε στο ελάχιστο, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή του, αφού όπως ισχυρίστηκε η διευθύντρια του σχολείου, Κλερ Έντουαρντς, στο επίσημο έγγραφο, "οι εργαζόμενοι και οι μαθητές του σχολείου, δικαιούνται να βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον".
Το πιο απίστευτο απ' όλα ωστόσο είναι η αντίδραση των γονιών. Η 22χρονη Λάουρα και ο 27χρονος Κάμερον έκπληκτοι υποστηρίζουν ότι ο μονάκριβος γιος τους είναι ένα πραγματικό αγγελούδι και στο σπίτι κάνει ακριβώς ότι του πουν, παίζει ήρεμα με τα παιχνίδια του και ποτέ δεν έχει παρουσιάσει περίεργη ή επιθετική συμπεριφορά.
"Είναι λες και μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά παιδιά" ισχυρίζεται η 22χρονη Λάουρα Στιντ.
Παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά του, ο μικρός Λόγκαν δε μπορεί να κατηγορηθεί καθώς η ηλικία καταλογισμού ποινικών ευθυνών είναι τα δέκα χρόνια, ενώ πλέον λαμβάνει ειδική εκπαίδευση κατ' οίκον, μοιράζοντας τη βδομάδα του στα σπίτια των γονιών του

Keywords
Τυχαία Θέματα