Κόντε: Όμορφο όνειρο το Τσάμπιονς Λιγκ

15:45 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όμορφο όνειρο που η Γιουβέντους πρέπει να συνεχίσει να κυνηγάει όπως υποστήριξε ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος ωστόσο σημείωσε πως η κατάκτηση του νταμπλ θα αποδείξει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας δημιουργεί κάτι σπουδαίο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είναι εξαιρετικό, αλλά αν καταφέρουμε το νταμπλ, αυτό θα σημαίνει πως χτίζουμε κάτι μεγάλο, κάτι πολύ σημαντικό. Το

Τσάμπιονς Λιγκ είναι επίσης ένα όμορφο όνειρο που πρέπει να συνεχίζουμε να κυνηγάμε. Ωστόσο, πρέπει να μάθουμε να είμαστε υπομονετικοί και να εστιάσουμε στο εγχείρημα μας, που είναι να ωριμάσει η ομάδα".
Η Γιουβέντους βρίσκεται στην κορυφή, 9 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Λάτσιο και αντιμετωπίζει την Σαμπντόρια στην επανέναρξη του πρωταθλήματος με τον Κόντε να δηλώνει: "Πάντα υπάρχουν ρίσκα όταν επιστρέφεις από διάλλειμα, αλλά έχουμε δουλέψει πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες. Η Σαμπντόρια είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται σε μια θέση που δεν την αντιπροσωπεύει. Πρέπει να διατηρηθούμε σε αφύπνιση, αν και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτή την αναμέτρηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα