Ονόματα-έκπληξη στη λίστα Φωτίου!

15:02 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η τηλεφωνική επικοινωνία των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Άλκη Φωτίου, τον ομογενή επιχειρηματία που προτίθεται να βοηθήσει την «Ένωση», προκειμένου να ενισχυθεί μεταγραφικά. Αν και αρχικά οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να τα πουν από κοντά, η επαφή τους θα γίνει τελικά μέσω τηλεφώνου, καθώς ο επιχειρηματίας βρίσκεται εκτός Ελλάδας, για επαγγελματικούς λόγους.
Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι οι περιπτώσεις των Κλωναρίδη

και Μπαργκάν, παίκτες που θέλει η ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει τα κενά στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Για τον «Κλώνα» απαιτούνται 92.000 ευρώ και μάλιστα μετρητά, ώστε να έρθει δανεικός για ένα εξάμηνο και να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα. Ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ, η Λιλ είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον της «Ένωσης» και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το «deal» είναι τα χρήματα.
Ο Φωτίου είναι θετικός στο να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην υπόθεση Κλωναρίδη, ωστόσο επειδή δεν δείχνει «ζεστός» να του μεταβιβαστεί το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί η ΑΕΚ για τον παίκτη και το οποίο είναι της τάξεως του 10%, το πιθανότερο είναι να γίνει μια ταμειακή διευκόλυνση από την πλευρά του προς την ΠΑΕ, διασφαλίζοντας παράλληλα τα χρήματά του μέσω εκχώρησης μελλοντικών τηλεοπτικών εσόδων.
Κουβέντα θα γίνει και για τον Μπαργκάν, για τον οποίο η ΑΕΚ χτύπησε χθες την «πόρτα» της Βέροιας αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση, παρά το γεγονός πως η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» ήταν αρκετά καλή και αφορούσε έναν δανεικό παίκτη (σ. σ. με πληρωμένο μάλιστα το συμβόλαιό του από την ΑΕΚ), ποσοστό μεταπώλησης 25% στην ομάδα της Ημαθίας και 150.000 ευρώ μετρητά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άλκης Φωτίου εκτός από αυτές τις δύο περιπτώσεις, θα προτείνει στην ΑΕΚ να την διευκολύνει οικονομικά ώστε να αποκτήσει και δύο άλλους ποδοσφαιριστές (σ. σ. που ο ίδιος έχει ξεχωρίσει και πιστεύει) των οποίων τα ονόματα δεν έχουν δει μέχρι σήμερα το «φως» της δημοσιότητας! Μιλάμε για ποδοσφαιριστές τύπου Κατίδη, νεαρής δηλαδή ηλικίας και με προδιαγραφές, με τον Έλληνα επιχειρηματία να διατηρεί ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία, όπως έγινε και το καλοκαίρι με τον 19χρονο μέσο που αποκτήθηκε από τον Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα