Κοντοές για ΑΕΚ και Κατίδη

11:56 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

Για την ΑΕΚ και τον Γιώργο Κατίδη μίλησε ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Ball. Συγκεκριμένα τόνισε:

Για το γεγονός με τον πανηγυρισμό του Κατίδη:
«Μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω. Η συμπεριφορά του Γιώργου είναι κατακριτέρα. Δεν έχει καταλάβει το παιδί. Δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω. Είδα όμως ότι όλα τα κόμματα έβγαλαν ανακοίνωση. Μακάρι να είχαν τόσο γρήγορα αντανακλαστικά

και για τα φλέγοντα ζητήματα της Ελλάδα. Ο Κατίδης είναι ένα νέο παιδί, το μέλλον της Ελλάδας. Δεν είναι όμως το δάσος αλλά το δέντρο. Κόβουν από τους ηλικιωμένους τη σύνταξη, από ανθρώπους που γνώρισαν πραγματική φτώχεια που έζησαν στην κατοχή. Που βαδίζει αυτή η Ελλάδα; Όλοι ξέρουν τι συμβαίνει αλλά διαφημίζουν το τίποτα.Είπε ο Κατίδης ότι ήθελε να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος. Τι να πω; Έχουν χαθεί οι αξίες, αναρωτιέμαι που πάμε. Εντάξει, να τον εξαφανίσουμε τον Γιώργο, να του κόψουμε την μπάλα, να τον αποκλείσουμε από την Εθνική. Ευαισθητοποιηθήκαμε για το φαινόμενο; Μπορούμε να πούμε ότι δεν θα ξαναγίνει; Κανείς δεν ξέρει γιατί ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Αυτές είναι οι αξίες που μας άφησαν οι πρόγονοί μας;»

Για την ΑΕΚ:
«Εγώ δεν πήγα το καλοκαίρι στην ΑΕΚ. Ήμουν και πέρυσι. Έμεινα για να στηρίξω μία προσπάθεια. Είχα πει ότι ήθελα να φύγω το καλοκαίρι. Έφυγα γιατί δεν ανεχόμουν την κοροϊδία. Μας είπαν ότι θα λυθούν σιγά-σιγά τα προβλήματα, δεν έγινε τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να βρίσκομαι εκεί που δεν υπάρχει μέλλον. Ποιος αυτή τη στιγμή θα βάλει λεφτά στην ΑΕΚ; Να στηρίξω ένα πλάνο, ναι. Μα δεν υπάρχει πλάνο στην ΑΕΚ. Αναιρούσαν τον εαυτό τους οι άνθρωποι. Θα μπορούσα να παραμείνω, να βγαίνω στις εφημερίδες και να λέω ότι είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Προτιμούσα να πέσουμε όλοι μαζί στην Δ' Εθνική να δούμε ποιοι φταίνε».

Keywords
Τυχαία Θέματα