Κορδέρο: Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έγινε..

21:37 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μιγκέλ Κορδέρο μίλησε στην κάμερα της Nova με τη λήξη της αναμέτρησης, χαρακτηρίζοντας... ανεξήγητο αυτό που συνέβη στην ΑΕΚ μετά το 0-1, καθώς στο ξεκίνημα του αγώνα η «Ένωση» στάθηκε πολύ καλά και δεν φάνηκε πως το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν αρνητικό για εκείνη.

Ο Ισπανός μέσος δήλωσε πως ίσως οι ποδοσφαιριστές να μην πιστεύουν πως μπορούν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ όταν προηγούνται, ενώ στάθηκε στις πολλές μπάλες που έδωσαν οι «κιτρινόμαυροι»

στους αντιπάλους τους, οι οποίοι βρήκαν χώρους και πέτυχαν τρία τέρματα.

«Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μισή ώρα και γενικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί και στο σκορ. Από εκεί και πέρα όμως αυτό που είδα είναι πως δώσαμε πολύ χώρο και δώσαμε πολλές μπάλες στους αντιπάλους, οι οποίοι βρήκαν χώρους να κάνουν τις αντεπιθέσεις τους και τελικά πέτυχαν τρία γκολ και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε ο Ισπανός για να συμπληρώσει: «Στην έναρξη του αγώνα δεν φάνηκε να υπάρχει η βαθμολογική διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες στον πίνακα, νομίζω σταθήκαμε πολύ καλά και δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε. Ίσως οι ποδοσφαιριστές να μην αδυνατούν να πιστέψουν πως μπορούν να κρατήσουν ένα αποτέλεσμα, τι να πω... Ενδεχομένως στα τελευταία λεπτά όντως να φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων στη βαθμολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα