Κορίτσια έτοιμα για πρόκριση!

00:52 31/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ταξίδεψε στη Γαλλία για τον επαναληπτικό αγώνα του CEV CUP κι εκεί θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια αντιμετωπίζουν την Καλέ, σήμερα Τετάρτη στις 20:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος και μετά τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια, στόχος είναι

η πρόκριση στην δεύτερη φάση του θεσμού. Παίκτριες και τεχνικό τιμ έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, ειδικά μετά και την τελευταία νίκη στο Πρωτάθλημα της Α1.

Ο Απόστολος Οικονόμου που θέλει η ομάδα του να ανεβαίνει επίπεδο μέρα με τη μέρα για να φτάσει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ζητήσει από τις «κιτρινόμαυρες» συγκέντρωση και πάθος, ώστε να φτάσουν και σε αυτή την αναμέτρηση στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ενωσίτης τεχνικός, μάλιστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις παίκτριές του στην διάθεσή του, κάτι το οποίο του... λύνει τα χέρια, όπως είναι φυσικό.

Στον κρίσιμο αγώνα με την Καλέ, όμως το «παρών» θα δώσουν και οι ήρωες του Λονδίνου. Συγκεκριμένα δυναμική εκπροσώπηση αναμένεται να έχει το club της ORIGINAL Λονδίνου, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει το ταξίδι για να ωθήσουν την ομάδα της ΑΕΚ στη νίκη που θ;α συνοδευτεί με πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα