Κορυφή με Ολαϊτιάν

22:06 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μάικλ Ολαϊτιάν οδήγησε και πάλι την Βέροια στην πρώτη θέση της Football League. Η «βασίλισσα του Βορρά» κέρδισε με σκορ 1-0 τον Πανθρακικό και «έπιασε» ξανά τον Πλατανιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0

Ματς με πολλές ευκαιρίες ήταν εκείνο της Βέροιας κόντρα στον Πανθρακικό. Οι φιλοξενούμενοι

ήθελαν διακαώς τη νίκη με σκοπό να πλησιάσουν σε απόσταση... αναπνοής την κορυφή. Οι Θρακιώτες είχαν πολλές ευκαιρίες ωστόσο εκείνοι που κατάφεραν να σκοράρουν ήταν οι γηπεδούχοι.

Το ματς άνοιξε στο φινάλε και η «χρυσή» αλλαγή, ο Μπόζινταρ Τάντιτς σέρβιρε στον Μάικλ Ολαϊτάν στο 82' έτοιμο γκολ για το τελικό 1-0 που έβαλε ξανά σε τροχιά απευθείας ανόδου τους «κυανέρυθρους».

Ο Πανθρακικός από την άλλη πλευρά, είδε την εστία του να παραβιάζεται έπειτα από επτά αγωνιστικές και γνώρισε την πρώτη ήττα μετά τα μέσα Νοεμβρίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Τζημογιάννης (78' Τάντιτς), Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (86' Καπίας), Μπαργκάν (74' Λαναρής), Λανγκλέ, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Χρήστου (88' Σίμωσης), Μουνάφο, Μακρυδημήτρης (84' Γωνιάδης), Μίνγκας (55' Σουλτανίδης), Μπαϊκαρά, Πόνσε, Κοντογουλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα