Κόσμος, «Λυμπε»... διαμάντια στο βούρκο

08:41 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Ένα παλιό τραγουδάκι λέει: «ΑΕΚ σημαίνει να τραγουδάς στη βροχή με τα μάτια δακρυσμένα». Χθες, στο Παγκρήτιο 250 ήρωες κόντρα στην αποχή, αλλά δίπλα στην ομάδα, τραγουδούσαν ενωμένοι, δυνατοί μέσα στη βροχή που έπεφτε ασταμάτητα όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και τραγουδούσαν με τα μάτια δακρυσμένα, για την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η ΑΕΚ...

@ Ο Λυμπερόπουλος επέτρεψε στην ενδεκάδα και στα γκολ.

Είναι ευλογία για την ΑΕΚ να έχει σε αυτές τις εποχές στα αποδυτήρια και στο γήπεδο παίκτες με το επίπεδο και τη δυναμική των Λυμπερόπουλου και Δέλλα. Ο «Λύμπε» έβαλε το γκολ και έδειξε αμέσως τον κόσμο... Ξέρει να εκτιμά.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Τρίτη γκέλα της ΑΕΚ μέσα στο 2012. Τρίτη ισοπαλία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορούσε και έπρεπε να κερδίσει. Πλέον είναι εμφανές ότι τα τεράστια προβλήματα, άρχισαν να επηρεάζουν και αγωνιστικά την ομάδα, με τον Νίκο Κωστένογλου να μη μπορεί να κάνει πολλά.

@ Η ΑΕΚ δυσκολευόταν να δημιουργήσει σε ένα ακόμα ματς. Ξανά μόλις ένα γκολ σε ματς, λίγες ευκαιρίες και το βασικό καθόλου καλή επιθετική συνεχή ροή στο παιχνίδι της.

@ Ο Παναγιώτης Λαγός (αν παραμείνει στην ομάδα φυσικά) λογικά θα πάρει ευκαιρίες ως αριστερό μπακ, τώρα που αποχωρεί ο Καράμπελας. Με τη χθεσινή του παρουσία ωστόσο, δεν την αξίζει! Κάκιστος αμυντικά, άφαντος επιθετικά. Μία φορά βγήκε μπροστά με αξιώσεις και έκανε τη λάθος πάσα στον Σιαλμά που ήταν «φάτσα» με το 0-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα