Κωστένογλου: Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών

22:21 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Τούμπα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ωστόσο, ο Νίκος Κωστένογλου, αμέσως μετά το παιχνίδι και σε μία συνέντευξη Τύπου που δεν είχε πολλές ερωτήσεις, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση και την προσπάθεια των παικτών του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου. Ο ΠΑΟΚ έκανε

μία φάση, ας την πούμε φάση, με τον Λίνο. Γενικά ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Δεν αναφέρομαι στη διαιτησία, αλά το συγκεκριμένο πέναλτι αλλάζει όλη την εικόνα του παιχνιδιού. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, έκανε ένα σχόλιο και για τη μη συμμετοχή του Βάργκας, τον οποίο όπως τόνισε, υπολογίζει κανονικά: «Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ υπολογίζονται κανονικά. Είχαμε μία αναγκαστική αλλαγή, νωρίς και μετά άλλες δύο με επιθετικούς παίκτες. Είμαι γενικά ικανοποιημένος γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, σπάσαμε τη μπάλα πολλές φορές, αλλά μας έλειψε η τελική πάσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα