Αρβανίτης: Συγνώμη στους οπαδούς της ΑΕΚ

20:31 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αρβανίτης μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ τόνισε πως αισθάνεται περήφανος για τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στην Πάτρα και δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Ενώ στην συνέχεια τους ζήτησε συγνώμη για το γεγονός πως δεν κατάφερε να τους δώσει την χαρά με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας, που εκπροσώπησε τους

παίκτες της Ένωσης, από την μεριά του δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για το χαμένο πέναλτι (σ.σ όταν ο αγώνας ήταν στο 21-21), ενώ συνέχισε λέγοντας πως ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Αναλυτικά:

Γιάννης Αρβανίτης: «Ήταν ένας ωραίος τελικός και ντέρμπι μέχρι το τέλος. Δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δοθήκαν για να βρεθούμε κοντά στο σκορ κι αυτό μας στοίχησε. Είχαμε πολλά λάθη, δώσαμε πολλά εύκολα γκολ στον ΠΑΟΚ. Ξέραμε ότι θα πάει στο τέλος το ματς, ξέραμε πως θα παίξει ρόλο η άμυνα και οι αντεπιθέσεις. Είχαμε μελετήσει, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια ΠΑΟΚ και στην Πάτρα, που διοργάνωσε έναν εξαιρετικό τελικό», ενώ στην συνέχεια είπε: «Αισθάνομαι περήφανος για τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε εδώ και δημιούργησε εξαιρετικό κλίμα. Τον στεναχωρήσαμε και του ζητάμε συγνώμη. Όπως και να χει αποδείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε τελικούς με κόσμο όπως παντού. Θέλαμε να φύγουμε νικητές, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Σε ερώτηση για το Πρωτάθλημα τόνισε: «Σαφώς δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετά τον χαμένο τελικό. Δεν είναι στο χέρι μας ο τίτλος, αλλά σε άλλης ομάδας. Ο Διομήδης έχει πλεονέκτημα, αλλά το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Από εκεί και μετά θα δούμε . Όλα κρίνονται σε μια λεπτομέρεια».

Υετίων: «Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη ήταν ένα ματς κλειστό και όλοι περιμέναμε χαμηλό σκορ. Έχω την αίσθηση πως κερδίσαμε δίκαια. Νομίζω το θέλαμε περισσότερο και νομίζω το δικαιούμαστε μετά από αυτά που περάσαμε. Από μεθαύριο θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Για μας αυτός ο τίτλος είναι μια δικαίωση, αφού μας θεωρούσαν τελειωμένους. Γυρίσαμε από την κόλαση».

Συγχαρητήρια συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ Αναλαμβάνουμε όλοι την ευθύνη.. Δε το κάνουμε μόνο στα εύκολα, αλλά στο δύσκολα. Δυστυχώς η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν παθιασμένη και κέρδισε δίκαια. Είμαστε Πρωταθλητές, συνεχίζουμε και θα κάνουμε απολογισμό στο τέλος. Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι και οι δύο για τον κόσμο μας. Θα σκύψουμε τα κεφάλια να δουλέψουμε για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας.

Χριστόφορος Μπακαούκας: «Είχε περισσότερο πάθος ο ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί και να κερδίσει. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον ΠΑΟΚ. Έχω κι εγώ ευθύνη και την αναλαμβάνω δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο από αύριο κιόλας

Μέχρι να ξεκαθαρίσει έχουμε ελπίδες στο όνειρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα