Κωστής στο aek365: Θα πάμε και στον Μελισσανίδη!

18:53 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η συνάντηση της 8ης Ιουνίου μεταξύ του Θωμά Μαύρου και του Νίκου Νοτιά, ήταν η πρώτη από μια σειρά ενεργειών και επαφών που κάνει ο Θ(ε)ωμάς στο σχέδιο που έχει για να «ενεργοποιηθεί» για την ΑΕΚ σε αυτήν την δύσκολη περίοδο. Μαζί του από κοντά και ο Χρήστος Κωστής. Αμφότεροι προσπαθούν να καταρτίσουν ένα βιώσιμο πλάνο για την ΑΕΚ που θα έχει την απαραίτητη προϋπόθεση της στήριξης από χρηματοδότες

– χορηγούς και από τον κόσμο της ΑΕΚ μέσω των εισιτηρίων διαρκείας. Στο πλαίσιο αυτό έγινε η συνάντηση με τον Νοτιά και θα ακολουθήσει εν συνεχεία και η πιο σημαντική, όπως λένε οι ίδιοι. Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μάλιστα, την Δευτέρα αναμένεται να γίνει ένα εξαιρετικά κρίσιμο ραντεβού, με άνθρωπο του «Τίγρη». Μάλιστα, σύμφωνα με τους Μαύρο – Κωστή το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης τους θα καθορίσει εν πολλοίς και την τύχη του εγχειρήματος τους, ενώ θα κανονίσουν άμεσα και συνάντηση με τον Μελισσανίδη για να του αναλύσουν το πλάνο τους, να του ζητήσουν στήριξη και να ακούσουν τι έχει να τους πει και αυτός με την σειρά του.

Το aek365 για να μάθει από… πρώτο χέρι τις κινήσεις και το πλάνο των Μαύρου – Κωστή για την ΑΕΚ, επικοινώνησε με τον δεύτερο. Ο Χρήστος Κωστής μας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας, αν και δεδομένα τούτη την στιγμή δεν υπάρχουν παρά μόνο σκέψεις και συζητήσεις. Όμως και αυτές δείχνουν τις προθέσεις τους και τις σκέψεις τους για την ΑΕΚ.

«Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό για την ΑΕΚ. Προσπαθούμε με τον Θωμά να βγούμε μπροστά για να βοηθήσουμε την ΑΕΚ τώρα που κινδυνεύει. Μετά θα είναι πολύ αργά. Έγινε η συνάντηση του Μαύρου με τον Νοτιά και από εκεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μας έδωσε το ΟΚ για να προχωρήσουμε. Οικονομικά είπε δεν μπορεί να βοηθήσει, καθώς του ζητήσαμε να καλύψει έστω την δόση του άρθρου 44. Θεωρούμε όμως ότι αν δει μια καλή προσπάθεια, που θα την αγκαλιάσει ο κόσμος και θα έχει βάση και σοβαρότητα θα βοηθήσει. Δεν μένουμε εκεί. Έχουμε την Δευτέρα ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού με άνθρωπο του Μελισσανίδη. Από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά. Μετά θα συναντηθούμε με τον ίδιο τον Μελισσανίδη. Είναι Κολοσσός για την ΑΕΚ και έχουμε καλή σχέση και εγώ και ο Θωμάς μαζί του. Αυτός άλλωστε με έφερε στην ΑΕΚ. Σε αυτό το ραντεβού ποντάρουμε πολλά» είπε αρχικά ο Κωστής στο aek365.

Πάντως, το πλάνο των σημαντικών επαφών του Μαύρου και του Κωστή δεν έχει μόνο το όνομα του Μελισσανίδη στην ατζέντα. «Δεν θα μείνουμε στις συναντήσεις μας με τον Νοτιά και τον Μελισσανίδη. Θέλουμε να δούμε και άλλους επιχειρηματίες. Ο Χατζηιωάννου πρόσφατα δεν μας δέχθηκε για να συναντηθούμε. Σκεφτόμαστε και για τον Παππά. Πάντως, ο Μελισσανίδης είναι το μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Με τον Μαύρο έχουμε κάνει ένα πλάνο για την ομάδα και για την εταιρία. Έχουμε προχωρήσει κάποια πράγματα. Ο Θωμάς θα είναι μπροστά σε όλα, εγώ θα λειτουργώ ως τεχνικός διευθυντής. Έχουμε προχωρήσει ακόμη και το θέμα του προπονητή. Ο Θωμάς έχει μιλήσει πρόσφατα με τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος είναι η πρώτη μας επιλογή. Το θέμα του προπονητή όμως δ

Keywords
Τυχαία Θέματα