Κούγιας: Θα ήταν ωραία στον ΠΑΟ

15:54 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε κάνει πρόταση στον Αλέξη Κούγια προκειμένου να αναλάβει πόστο στον Παναθηναϊκό με τον γνωστό ποινικολόγο να απαντά αρνητικά αλλά να σημειώνει πως θα ήταν πολύ ωραίο αν γινόταν. Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν έχει μάθει να είναι υπάλληλος κανενός και επιτέθηκε στον πρόεδρο της Super League, Γιάννη Μώραλη, και στον αναπληρωτή πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA

89.4
- Για το ραντεβού και την πρόταση που του έκανε ο Αλαφούζος ώστε να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό: «Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν κάποια άλλα βήματα. Να πωληθεί η Παναχαϊκή από μένα που είμαι μεγαλομέτοχος σε έναν αξιόπιστο επενδυτή που θα διατηρήσει και θα εξασφαλίσει την υστεροφημία μου. Έγινε πράγματι μια συνάντηση και μου τέθηκε μια πρόταση από τον κ. Αλαφούζο. Θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν, αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι. Είχαμε μια συνάντηση με επιστήμονες, επιχειρηματίες, εγώ παραβρέθηκα ως νομικός και κάπου εκεί μου προτάθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας, όπου θα άλλαζαν πολλά πράγματα στη Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα θα ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία με τον Παναθηναϊκό και τον κ. Αλαφούζο, που είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος και παράγοντας από ότι αντιλαμβάνομαι και είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρω. Εγώ έχω μάθει να είμαι η κεφαλή, ο πρόεδρος, δεν έχω μάθει να είμαι υπάλληλος. Θα δούμε.
Εγώ έχω κάνει το αγροτικό μου, έχω βάλει τα λεφτά μου, έχω διατελέσει αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, πρόεδρος της ΑΕΚ, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής. Οι Μώραλης και Μποροβήλος που διοικούν τη Λίγκα, είναι οι απόλυτοι υπάλληλοι στις ομάδες τους, δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ στο ποδόσφαιρο, μπήκαν μόνο για να κερδίσουν. Ο Μποροβήλος είχε έρθει σε ένα ματς νομικών Θεσσαλονίκης- Αθήνας με ένα... παπάκι και τώρα έχει Μercedes 500άρα!»
- Για τον Ηρακλή και γενικώς για άλλες ομάδες: «Ο Ηρακλής πάει για άνοδο, αλλά δεν θα αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Ηρακλή. Ηρακλής δεν υπάρχει, αυτή η ομάδα είναι η ΑΕ Ποντίων. Είναι πολύ πιθανό να μην ανέβουν ομάδες σαν την Παναχαική, τη Λάρισα, τη Δόξα Δράμας, τον Πανσερραϊκό με πολύ κόσμο και παίζουν ο Πλατανιάς, η Ξάνθη και η Τρίπολη με 500 εισιτήρια. Η Τρίπολη παρέμεινε με ένα ειδικό τρικ πρόπερσι και τώρα κυνηγάει το πρωτάθλημα και είναι στον τελικό κυπέλλου. Αυτοί δεν έχουν 1000 εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι και τώρα λένε έχουν δώσει 6.000 εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου, ενώ έχουν πάει να τα μοιράσουν σε όλα τα σχολεία. Ο Απόλλων Σμύρνης έχει έναν αξιόλογο πρόεδρο και είναι μια αξιόλογη ομάδα, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Η Παναχαϊκή δεν ανέβηκε εξαιτίας του λαμόγιου του Αμπάρκιολη και ανέβηκε πέρυσι ο Πλατανιάς, που δεν έχει 500 φιλάθλους».
- Για το γεγονός πως είναι απογοητευμένος ο Μαρινάκης: «Ο Μαρινάκης είναι απογοητευμένος από τα δικά του λάθη, έχει κάνει δικό του το πρωτάθλημα εδώ και 3 χρόνια, αλλά λυμαίνεται από όλους αυτούς που θέλουν να φάνε λεφτά».
- Για τα σενάρια που ακούγονται περί Ρώσων επενδυτών στην Παναχαϊκή: «Είναι γελοιότητες τα όσα ακούγονται για Ρώσους στην Παναχαϊκή. Μπορεί να θέλω να δώσω την ομάδα και να πάρω έστα τα μισά από αυτά που έχω βάλει, αλλά δε θα τη δώσω σε μαφιόζους! Μέσα σε 4 χρόνια περίπου, έβαλα 6 εκ. Ευρώ. 1,5 εκ. για να πάρω την ομάδα, 3,3 για να την ξεχρεώσω και τα υπόλοιπα για να τη συντηρήσω όλα αυτά τα χρόνια. Για μένα η Παναχαϊκή και το ποδόσφαιρο είναι η ψυχική ισορροπία ανάμεσα στη ζωή μου και το επάγγελμα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα