Κουλούρης: Είσαι κομπλεξικός Χρηστάκη Παπουτσή

22:51 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με ειρωνικό ύφος και σκληρές εκφράσεις ο Κίμων Κουλούρης επιτέθηκε στον Χρήστου Παπουστή με αφορμή την κίνηση του να καλέσει τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και να τους συγχαρεί, για τη στάση που επέδειξαν το βράδυ του Σαββάτου, απάντησε ο Κίμων Κουλούρης. Ο κ.Κουλούρης

έχοντας φανερά χάσει τον έλεγχο δεν αναφέρθηκε στην ουσία του περιστατικού αλλά μίλησε για το πόσο έχει βοηθήσει τον Χρήστου Παπουτσή αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί ότι περίμενε ανάλογη βοήθεια.

«Αλήθεια, Χρήστο Παπουτσή τους συνεχάρεις διότι μπροστά στο 15χρονο παιδί μου, που το ξέρεις καλά, άρπαζαν από το μανίκι τον πατέρα τους να τον πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο; Τους συνεχάρης, Χρηστάκη Παπουτσή, γιατί περικυκλώθηκε αυτό το αυτοκίνητο από 30 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων με ειδικό σήμα; Τους συνεχάρεις Χρηστο Παπουτσή γιατί εξύβριζαν και ασχημονούσαν μπροστά σε έναν πολίτη που λέγεται Κίμων Κουλούρης; Αλλά άκουσε Χρήστο Παπουτσή, να εξηγηθούμε. Αποδεικνύεσαι αγνώμων, γιατί έλεγες πολλές φορές ότι 'στον Κουλούρη οφείλω την εξέλιξή μου που με γνώρισε στον Ανδρέα Παπανδρέου'. Και έχεις μίσος μαζί μου, έχεις το μίσος του κομπλεξικού, το μίσος του ανθρώπου που παρά την επιμονή σου και τις πιέσεις δεν δέχτηκα να συμπορευθώ στην επιλογή σου να βγάλεις τον Γιωργάκη Παπανδρέου» δήλωσε ο Κίμων Κουλούρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα