Κρέσιτς: Παίξαμε στην Τούμπα εκτός έδρας

09:17 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το 0-0 κόντρα στην Ουντινέζε από το "Φρίουλι" όπου είχε την συμπαράσταση 6.000 οπαδών του με τον Ντάριο Κρέσιτς να εξομολογείται πως ένιωσε πως παίζει στην Τούμπα εκτός έδρας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τόνισε: "Σήμερα παίξαμε στην Τούμπα και εκτός έδρας".
Όσο για την εικόνα του παιχνιδιού ο Κρέσιτς δήλωσε: "Ήταν ένα πολύ

δύσκολο παιχνίδι σήμερα, αλλά και η ρεβάνς στην Τούμπα θα είναι πολύ δύσκολη. Πιστεύω, πως όποιος παίξει καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι θα περάσει στην επόμενη φάση. Νομίζω ότι υπερεκτιμήσαμε την Ουντινέζε, με αποτέλεσμα να παίξουμε έτσι. Πιστεύω πως πως δίκαιο θα ήταν μια ισοπαλία με γκολ".

Από την πλευρά του ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Φωτάκης δήλωσε: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να δείξουμε την ίδια προσοχή για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν την υπερεκτιμήσαμε, ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα με ποιότητα. Πρέπει να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση και στην Τούμπα."
Για την, όχι και τόσο καλή, εμφάνιση του ΠΑΟΚ, ο Φωτάκης δήλωσε: "Είναι σχετικό, μόνο το αποτέλεσμα μετράει. Το καταφέραμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι 50-50, η Ουντινέζε έχει μεγάλη ποιότητα αλλά θα πρέπει να προκριθούμε".
Για την απουσία του από την ρεβάνς λόγω καρτών, ο Φωτάκης δήλωσε: "Όποιος και να αγωνιστεί θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Όταν παίζεις στην έδρα σου πας για να νικήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα