«Πρόκριση στην... κόλαση της Τούμπας»

08:11 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ουντινέζε δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ και έτσι έμεινε το 0-0 με την πρόκριση στους "16" του Europa League να κρίνεται στην "κόλαση" της Τούμπας όπως χαρακτήρισε το γήπεδο του ΠΑΟΚ ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

Σε συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Ουντινέζε τόνισε για την ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας: "Δεν

κερδίσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Μας πηγαίνουν όλα στραβά αυτή την περίοδο. Θα πάμε σε μια δύσκολη έδρα, μου έχουν πει ότι η Τούμπα είναι... κόλαση. Ξέρω ότι θα υποφέρουμε, αλλά τα αποτελέσματα κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στις κερκίδες".

Για την εικόνα του αγώνα στο "Φρίουλι", ο Γκουιντολίν τόνισε: "Μας έλειψε μόνο το γκολ σήμερα, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Ο Αρμέρο δυσκολεύτηκε στον ρόλο του. Ο Φλόρες έπεσε στην απόδοση του. Κάναμε ό,τι έπρεπε. Έχουμε σαράντα παιχνίδια στα πόδια μας. Θα πάμε στην Ελλάδα για να τα παίξουμε όλα για όλα και να πάρουμε την πρόκριση".

Όσο για την απουσία του Ντι Νατάλε, ο Γκουιντολίν δήλωσε: "Αν το σουτ του Αμπντί κατέληγε στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι, θα συζητούσαμε για κάτι άλλο. Είναι θέμα τύχης".

Keywords
Τυχαία Θέματα