Κρίνεται του Λεμονή

16:06 10/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το μέλλον του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Πανιωνίου κρίνεται αβέβαιο. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι υπάρχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Έτσι στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας θα κριθεί το θέμα της παραμονής του.

Αρχικά ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε στο τεράστιο οικονομικό πρό0βλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα τονίζοντας ότι υπάρχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα «Ελπίζω να υπάρξουν καλά νέα για την ομάδα την Δευτέρα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, η ομάδα

έχει φτάσει στα όριά της. Κάποιοι παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και μένει να δούμε τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Υπάρχει και μια σκέψη να προχωρήσει η ομάδα με νεαρούς παίκτες και να παραχωρηθούν πολλοί από το υπάρχον ρόστερ. Αυτό είναι όμως κάτι που θα έπρεπε να αποφασιστεί το καλοκαίρι, τώρα είναι αργά».

Για το θέμα του Εστογιανόφ ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Ο Εστογιανόφ μπήκε εκβιαστικά στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο παίκτης έχει πει ότι δεν αισθάνεται καλά εδώ και ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Θα πρέπει και πάλι να μιλήσει με τη διοίκηση. Ο Ριέρα έχει υποπέσει σε παραπτώματα και η εισήγησή μου είναι να απολογηθεί στο συμβούλιο, είναι δύο θέματα τελείως διαφορετικά. Όπως και να έχει, για μένα τη Δευτέρα εκπέμπεται SOS. Πρέπει να αποφασιστεί κάτι συγκεκριμένο».

Keywords
Τυχαία Θέματα