Κρίσιμη συνάντηση για τα εισιτήρια

12:22 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που το -ευρωπαϊκό- μέλλον της ΑΕΚ «παίζεται» αυτές της ώρες στην Ελβετία, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο Ανδρέας Δημητρέλος, στην Ελλάδα εξελίσσετε ένα άλλο σήριαλ που έχει να κάνει με τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής, απέναντι στον ΟΦΗ. Τα προβλήματα είναι γνωστά και όπως φαίνεται, δεν έχουν λυθεί ακόμα, παρότι πέρασε

μία ακόμα εβδομάδα, από τον διασυρμό της Ένωσης. Για αυτό το θέμα, διεξάγεται αυτή τη στιγμή ένα κρίσιμο ραντεβού στο γραφείου του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Βούρου.

Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για να τρέξει για αυτό το θέμα, αφού η ΟΥΕΦΑ και οι υπογραφές, αποτελούσαν προτεραιότητα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του «Θεμέλιο 21», κανόνισε αυτή τη συνάντηση προκειμένου να επιτευχθεί νέα ρύθμιση και η ΑΕΚ να μπορέσει να εξασφαλίσει τα εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ, την προσεχή Κυριακή. Το «παρών» από πλευράς ΠΑΕ, δίνει ο οικονομικός διευθυντής, Βασίλης Πουλάκος και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, στο τέλος αυτού του ραντεβού θα υπάρχει συμφωνία και η Ένωση δεν θα χρειαστεί να προσθέσει μία ακόμα «μαύρη» στιγμή στην ιστορία της, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα