Κρουλ: Φοβήθηκα…

17:26 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Νιούκαστλ αντιμετώπισε την Μέταλιστ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με τον επιθετικό της ουκρανικής ομάδας, Χόναθαν Κριστάλντο, να τραυματίζει άθελά του σοβαρά τον τερματοφύλακα των «καρακαξών», Τιμ Κρουλ.
Ο Ολλανδός, μιλώντας για την επίπονη και δύσκολη αυτή στιγμή, ανέφερε: «Ένιωσα αμέσως τον πόνο να με διαπερνά. Κυλιόμουνα στο χορτάρι και αν είχαν πει πως το έκανα για να σπαταλήσω χρόνο, πόναγα πάρα πολύ. Ήταν πολύ σοβαρό. Λόγω της αδρεναλίνης που υπήρχε, με το παιχνίδι να

θέλει ακόμη πέντε λεπτά, δεν το είχα προσέξει, αλλά όταν βγήκα από τον αγωνιστικό χώρο και πέρασε λίγη ώρα, διαπίστωσα ένα μεγάλο «αυγό» στο πόδι μου και φοβήθηκα πως είχε έρθει το τέλος της χρονιάς για μένα».
Ωστόσο, με τον καιρό να αποτελεί θεραπεία για τον ίδιο, και φυσικά τους γιατρούς της ομάδας να έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά ο 25χρονος, πλέον καθώς είχε γενέθλια χθες (3/4), τερματοφύλακας, αισθάνεται υγιής και έτοιμος να επιστρέψει.
«Αισθάνομαι εξαιρετικά και ανυπομονώ να επανέλθω στη δράση. Είμαστε ακόμη στο Γιουρόπα Λιγκ και υπάρχουν και επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, συνεπώς πολλά αγωνιστικά λεπτά για να απολαύσω» είπε χαρακτηριστικά ο Κρουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα