Λάμπαρντ: Μπορούμε την ανατροπή

16:35 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πρέπει να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και την ήττα με 1-0 για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Λάμπαρντ, ο οποίος έγινε ο τρίτος τη τάξει παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου, είναι σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

«Η Στεάουα είναι καλή ομάδα. Οι παίκτες της είναι πολύ καλοί με τη μπάλα στα πόδια. Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όπως και το σημερινό», δήλωσε αρχικά

ο αρχηγός της Τσέλσι και συμπλήρωσε: «Το χορτάρι στο γήπεδο της Στεάουα δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Το δικό μας θα βρίσκεται σε καλύτερη, κάτι πού θα βοηθήσει στη ροή του παιχνιδιού».

Αναφορικά με την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, ο Λάμπαρντ δήλωσε: «Το γεγονός ότι δεν πετύχαμε ένα εκτός έδρας γκολ δεν θα μας βοηθήσει σήμερα. Το παιχνίδι θα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αλλά όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι έχουμε το χαρακτήρα να γυρίσουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα»

Το μέλλον του 34χρονου μεσοπεπιθετικού στην ομάδα του Λονδίνου είναι αβέβαιο, όμως ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος στην Τσέλσι και εμφανίζεται περήφανος που βρίσκεται στην τρίτη θέση με τις περισσότερες εμφανίσεις με τη φανέλα των «μπλε», τονίζοντας πως θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τους Ρον Χάρις και Πίτερ Μπονέτι που κατέχουν τα σκήπτρα με 795 και 729 παιχνίδια αντίστοιχα, αν και στην πραγματικότητα αυτό είναι πολύ δύσκολο.

«Πότε δεν σκέφτηκα όταν ήρθα στην ομάδα στα 22 μου, ότι θα έπαιζα τόσα πολλά παιχνίδια με τη φανέλα της Τσέλσι. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και για τη θέση που έχω», είπε καταλήγοντας ο Φρανκ Λάμπαρντ στη συνέντευξη που παρέθεσε στο «Chelsea TV».

Keywords
Τυχαία Θέματα