Με πολλές αναγκαστικές αλλαγές στην Τούμπα

Τραυματίστηκε ο Σεϊταρίδης. Σχήμα με δεξί μπακ τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Καζιγιάμα μπροστά από τον Σο δοκιμάζει ο Φάμπρι... Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ένοιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Πέμπτης και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο δεξιός μπακ προπονήθηκε μόλις για 10 λεπτά και ακολούθως αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα θα
γίνουν αύριο γνωστά.

Ο προπονητής της ομάδας δοκίμασε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας, σε μία θέση που ο νεαρός παίκτης γνωρίζει καλά, αφού εκεί αγωνιζόταν με τη φανέλα της εθνικής νέων. Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση του Σπυρόπουλου, που άφησε αρκετές υποσχέσεις στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα απουσιάζει σίγουρα και ο Χοσέ Τοτσέ που ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, καθώς και ο Βίκτορ Βιτόλο που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε με το σχήμα των βασικών και τον Γιοχέι Καζιγιάμα, τον οποίο σκέφτεται να τοποθετήσει μπροστά από τους Ζέκα και Χαμπίμπ Σο.
Keywords
Τυχαία Θέματα