«Λάθος να παρασυρθούμε»

22:26 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ηλυσιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Μαρούσι σε ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι Ιλισιώτες επέστρεψαν στις επιτυχίες την περασμένη αγωνιστική -με τη νίκη τους επί του ΠΑΟΚ και θέλουν να επικρατήσουν και σε αυτήν την αγωνιστική.

«Θα είναι τεράστιο λάθος αν παρασυρθούμε από τη βαθμολογική θέση του Αμαρουσίου ή τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, καθώς σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της η συγκεκριμένη ομάδα έχει παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστική, χάνοντας στον πόντο ουκ ολίγες φορές απέναντι σε

δυνατούς αντιπάλους. Έχει παιδιά που έχουν συνηθίσει να είναι πρωταγωνιστές όπως ο Γκαγκαλούδης και ο Κόμματος, αλλά και ρολίστες που τα δίνουν όλα για 40'. Μεγάλο όπλο του Αμαρουσίου είναι και το τρίποντο, καθώς σουτάρουν με οποιονδήποτε τρόπο και απ'οπουδήποτε, εντός και εκτός συστήματος. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση από την πρώτη μέχρι την τελευταία κατοχή. Ελπίζω δε πως τόσο ο Αποστολίδης (άρρωστος), όσο και οι Κασελάκης, Γαλιώτος (τραυματίες) θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν, έστω και για κάποια λεπτά, αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια απουσιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα