Λαζάρ: Μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε τον Άρη

09:50 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στο "Κλ. Βικελίδης" ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Κοστίν Λαζάρ να υπογραμμίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν και πρέπει να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ θα πάει με αρκετές απουσίες βασικών παικτών λόγω τραυματισμού ωστόσο σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Λαζάρ τόνισε: "Πιστεύω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα διαθέτουν ποιότητα. Όποιος

παίξει θα δώσει τα πάντα για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην νίκη. Ξέρω τι σημαίνει ντέρμπι και πόσω μάλλον με τον Άρη. Το κατάλαβα από αυτά που μου έχουν πει οι φίλαθλοι μας. Μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε. Εγώ είμαι καλά, δεν πονάω σήμερα και θέλω να φτάσουμε στην νίκη. Σίγουρα αν αυτή η νίκη συνδυαστεί με ακόμα ένα δικό μου γκολ, τότε θα είμαι και άλλο χαρούμενος".

Ο Λαζάρ εξήγησε για ποιο λόγο αφιέρωσε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς λέγοντας: "Μετά το γκολ δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο, απλά ήθελα να τον ευχαριστήσω με τον τρόπο μου για την στήριξη προς το πρόσωπο μου. Για αυτό και έτρεξα προς το μέρος του και του αφιέρωσα το γκολ. Όταν επέστρεψα από τον τραυματισμό μου, πήρα ευκαιρίες. Πλέον πιστεύω ότι είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στις δύσκολες υποχρεώσεις της. Ευχαριστώ τον κ. Μπόλονι για την βοήθεια του, όσο και τους συμπαίκτες μου αλλά και όσους βρίσκονται στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα