Λάζοβιτς και Σίλντενφελντ σε πρώτο πλάνο

09:03 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

Εντός της επόμενης εβδομάδας ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του Ντάνκο Λάζοβιτς και του Γκόρντο Σίλντενφελντ με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ να αναλαμβάνει τις τελικές συζητήσεις και με τις δυο πλευρές.
Οι δυο μεταγραφικές υποθέσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ να εμφανίζονται αισιόδοξοι πως και οι δυο ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν τελικά στο ρόστερ.
Για το θέμα του Λάζοβιτς,

ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος καθώς γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να έρθει ένας παίκτης, σαν τον Σέρβο επιθετικό, στην Ελλάδα. Πάντως ο Σαββίδης σκοπεύει να δώσει ένα ποσό που ξεπερνά την ελληνική πραγματικότητα με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να καλύπτει από την πλευρά της μέρος από τα 2 εκατομμύρια ευρώ που εισπράττει ετησίως ο Λάζοβιτς.
Στην περίπτωση του Σίλντενφελντ, ο Τσιστιακόφ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό της Ντιναμό Μόσχας για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς. Πάντως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει "κλείσει" ακόμα καθώς στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως ενδέχεται να προκύψει μια καλύτερη περίπτωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα