Λεονάρντο: Δεν μπορώ άλλο!

20:06 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ενας Λεονάρντο αγανακτισμένος, ένας Λεονάρντο έτοιμος να φτάσει στα άκρα. Ο Βραζιλιάνος μάλλον… ξόδεψε όλη την υπομονή του και την καλή διάθεση απέναντι στα οικονομικά προβλήματα και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ξέσπασε! «Ο καθένας θα κάνει ότι νομίζει από εδώ και πέρα. Ολοι έχουμε κάνει πολύ υπομονή. Αυτό το γνωρίζει ο κόσμος. Και εγώ προσωπικά δεν μπορώ άλλο! Την Τετάρτη πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα, να πάμε στην Τούμπα αποφασισμένοι για την νίκη» είπε αρχικά ο «Λεό».

Για την στάση του κάθε παίκτη και την δική του σχολίασε «Ο καθένας

κάνει ότι νομίζει. Δεν είναι ώρα να πω για μένα. Προσπαθούμε να τα ξεχνάμε όλα από την στιγμή που πάμε στο ξενοδοχείο. Μακάρι να βρεθεί λύση. Εχουμε ακούσει πάρα πολλά. Ότι θα πάρουν την ΑΕΚ άνθρωποι από όλα τα μέρη του κόσμου».

Τέλος, ο Λεονάρντο για την δική του απόδοση και το παιχνίδι με την Ξάνθη είπε «Πιστεύω ότι ο Θεός θα μου δώσει δύναμη αγωνιστικά, όπως σήμερα. Με τον Λεβαδειακό είχα κάνει ένεση, αλλά σήμερα ήμουν πολύ καλύτερα. Κάναμε προσπάθεια όλοι μας, αλλά πάλι χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρέπει να κοιτάξουμε το δύσκολο ματς της Τούμπας, έχουμε μερικές μέρες να προετοιμαστούμε για το ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα