Στο ρελαντί η ΑΕΚ

18:56 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ξαμάξ στην Ελβετία, όπου η ΑΕΚ θέλει να γυρίσει με το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8» του CEV CUP, αντιμετώπισε τους Μακεδόνες Αξιού για το Πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών. Εκεί η Ένωση για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη με 3-0 σετ κινούμενη σε χαλαρούς ρυθμούς. Πλέον στην ομάδα κρατούν

το «τρίποντο» που διατηρεί την ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και το αήττητο σερί και συνεχίζουν την δουλειά για τίτλους.

Το ματς

Σε αρκετά χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της και τους Μακεδόνες απλά να ακολουθούν. Τα κορίτσια δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου και κατάφεραν με συνοπτικές διαδικασίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ ακόμα και στο +7 (18-11). Τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου και το πρώτο σετ βάφτηκε «κιτρινόμαυρο».

Στην συνέχεια διατηρώντας το καλό μπλοκ και το σερβίς τα κορίτσια δεν έριξαν την απόδοσή τους και με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή τους έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 8 πόντους (18-10). Έτσι χωρίς να ιδρώσουν έφτασαν στο 2-0 και ένα βήμα πριν τη νίκη.

Ακόμα πιο εύκολο ήταν το έργο της ΑΕΚ στο τρίτο σετ. Μάλιστα το ξεκίνημα την βρήκε να έχει «χτίσει» μια σημαντική διαφορά (7-0). Τίποτα δεν άλλαξε στην συνέχεια, αφού επίθεση και άμυνα λειτούργησαν σε ικανοποιητικά επίπεδα και το 3-0 δεν εντυπωσίασε κανένα από τους οπαδούς που βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Το βλέμμα των «κιτρινόμαυρων» στρέφεται πλέον στον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Ξαμάξ στην Ελβετία, αφού επιθυμία όλου του τιμ είναι η πρόκριση και το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Τα σετ: 25-13, 25-14, 25-13

ΑΕΚ (Απόστολος Οικονόμου): Παπαφωτίου,Παπαγεωργίου, Σάκκουλα, Τζανακάκη, Κίτσου, Μπορόβιντσεκ, Κις, Ντόγκανιτς, Γκιουζέλη, Κουνάδη, Γκούζου, Ψυλλάκη Ι.

Μακεδόνες (Γιώργος Γεωργιάδης): Αναγνώστου, Δρακουλίδου, Παπαδημητρίου, Τυφλιώρη, Μερτέκη, Καψαχείλη, Μηλοβιάνου, Βεργίδου, Ασλανίδου, Μαλιγκάνη, Περπέρη, Δραγούμανου.

Keywords
Τυχαία Θέματα