Λεονάρντο: Ο Ζλάταν πληρώνει την φήμη του

15:59 13/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο "Μεστάγια", ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από μαρκάρισμα και αυτό συνέβη λόγω της φήμης του καθώς, όπως ισχυρίστηκε ο Λεονάρντο, αν στην θέση του Σουηδού επιθετικού ήταν άλλος παίκτης δεν θα είχε αποβληθεί για αυτό το φάουλ.

Σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Το να δεχτείς ένα γκολ, μπορεί, για παράδειγμα, να συμβεί λόγω κόπωσης.

Αλλά η κόκκινη κάρτα... νομίζω ότι ο Ιμπραΐμοβιτς πληρώνει τη φήμη του. Αν ήταν άλλος παίκτης που έκανε αυτό το φάουλ δεν θα αποβαλλόταν".
Για το παιχνίδι ο Λεονάρντο υπογράμμισε πως "ακόμα και όταν κερδίζεις με 2-0 τα πράγματα δεν είναι εύκολα" ενώ για το ενδεχόμενο η Παρί Σεν Ζερμέν να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης, δήλωσε: "Είναι μόλις ένας χρόνος από όταν η QSI ανέλαβε το σύλλογο. Είμαστε ακόμα σε φάση χτισίματος. Οι φιλοδοξίες μας δεν είναι μόνο να κερδίσουμε ένα ματς των 16 εκτός έδρας. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Το να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ; Για φέτος δεν ξέρω. Αλλά στη συνέχεια...".

Keywords
Τυχαία Θέματα