Λέτο: Δεν ένιωσα ποτέ παίκτης του ΟΣΦΠ

10:46 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, ως παίκτης της Λίβερπουλ, ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν ένιωσε ποτέ παίκτης της πειραϊκής ομάδας όπως παραδέχτηκε ο ίδιος υπογραμμίζοντας πως δεν έκανε λάθος όταν επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Κ" της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ", ο Λέτο τόνισε για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό:

"Στην αρχή προβληματίστηκα. Είναι μεγάλοι αντίπαλοι και δεν είναι εύκολο αυτό το πέρασμα. Όταν στον Ολυμπιακό αρνήθηκαν να καταβάλουν την ρήτρα μου στην Λίβερπουλ και έχοντας την πρόταση του Παναθηναϊκού, αποφάσισα το καλύτερο για εμένα. Και ήρθα σε έναν άλλο πολύ μεγάλο σύλλογο. Δεν έκανα λάθος. Ήξερα ότι στην αρχή μπορεί να φαίνομαι διαφορετικός, λίγο... περίεργος στον κόσμο. Αλλά δεν είχα υπογράψει ποτέ συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκα εκεί για μια χρονιά, όμως δεν ήμουν δικός του παίκτης, ανήκα στην Λίβερπουλ. Επίσης, θυμόμουν ότι πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού μου έλεγαν πόσο πολύ θα ήθελαν να με δουν στην ομάδα τους. Αναρωτιόμουν τι θα συμβεί τελικά, αλλά από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν τόσο θερμά, με τέτοια αγάπη. Εξεπλάγην πραγματικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα