Με τον κόσμο στο πλευρό του για τη νίκη

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει σήμερα ο Παναθηναϊκός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στην πρεμιέρα του στην Α1 βόλλεϋ ανδρών. Το ρόστερ του Τριφυλλιού και η άποψη του Στέλιου Καζάζη για το φετινό πρωτάθλημα...
Πρεμιέρα σήμερα για την ομάδα βόλλεϋ ανδρών του Παναθηναϊκού, η οποία αγωνίζεται στις 19:00 στο κλειστό του Πανελληνίου εναντίον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την πρώτη αγωνιστική της Α1.

Μετά
από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι, με τη σαιζόν να σώζεται χάρη στις συγκινητικές προσπάθειες του Αχιλλέα Μακρόπουλου,το Τριφύλλι θα προσπαθήσει να αποφύγει αρχικά τον κίνδυνο υποβιβασμού και εν συνεχεία να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση, ει δυνατόν στην εξάδα.

Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός έχει κάνει έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην καινούργια προσπάθεια της αντρικής ομάδας βόλλεϋ και να γεμίσουν τη Δευτέρα (15/10) το κλειστό της Κυψέλης.

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε για το παιχνίδι:

«Για μας κάθε αγώνας είναι τελικός έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην ομάδα μας, αφού δεν έχουμε πολύ καιρό που ξεκινήσαμε προετοιμασία. Ωστόσο όπως είδαμε και στην πρεμιέρα ο Μίλωνας κέρδισε μέσα στην έδρα του Παμβοχαϊκού κι αυτό επιβεβαιώνει την άποψη ότι φέτος σχεδόν σε κανένα παιχνίδι δεν θα υπάρχει φαβορί.

Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας κι ελπίζω να σταθούμε καλά και να έχουμε και βαθμολογικό όφελος. Το ότι παίζουμε στην Κυψέλη και όχι στη Γλυφάδα είναι ένα μείον, αλλά δεν θα παίξει τόσο σημαντικό ρόλο».
Από την πλευρά του, ο Στέλιος Καζάζης, αναφερόμενος στο πρωτάθλημα, δήλωσε τα εξής:

«Οι προσδοκίες είναι να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς εντάσεις και προστριβές του παρελθόντος. Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή και όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε, γιατί το έχει ανάγκη το άθλημα μας.

Μέσα από αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η πατρίδα μας και το άθλημα μας, το κέρδος είναι αυτό: Περισσότεροι Έλληνες αθλητές. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία για όλα αυτά τα παιδιά, αφού αυτοί θα αποτελέσουν τη βάση των ομάδων για τα επόμενα χρόνια».

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό και στους στόχους του τη φετινή περίοδο:

«Δεν μπορώ να δώσω μια σαφή απάντηση. Ξεκινήσαμε ουσιαστικά προετοιμασία μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κι έτσι για εμάς όλα φαντάζουν δύσκολα αλλά και εφικτά.

Ακλόνητο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να αποτελέσουν την έκπληξη, αλλά καμιά εκτιμώ δεν μπορεί να τον απειλήσει.Υπάρχει ένα γκρουπ 5-6 ομάδων που μπορούν να μπουν στην 4αδα κι εκεί η επιτυχία από την αποτυχία μπορεί να κριθεί από ένα βαθμό. Αυτό όμως δεν μπορεί να αναιρέσει την προσπάθεια που θα κάνουν όλοι μέσα στο γήπεδο. Έκπληξη πάντως θα είναι να μην κάνει το νταμπλ ο Ολυμπιακός».
Το ρόστερ του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013:

1 Ονομ/νυμο: Τζόσουα ΓΟΥΟΛΚΕΡ
Ημερομηνία Γέννησης: 25/10/87
Θέση: Ακραίος
Ύψος: 1.91
Υπηκοότητα: USA
2011-2012: Alba
Keywords
Τυχαία Θέματα