Λύτρωση με Αγιού

23:46 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΜΑΡΣΕΪΓ- ΙΝΤΕΡ: 1-0
Γήπεδο: Βελοντρόμ
Η Μαρσέιγ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Ίντερ με ένα γκολ του Αντρέ Αγιού στις καθυστερήσεις του ματς και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.
Το ματς δεν ήταν καθόλου καλό στα πρώτα δέκα λεπτά, με μοναδικό καλό σουτ αυτό του Σεϊρού στο 3', που κόντραρε στον Λούσιο κι έφυγε κόρνερ.
Στο 11ο λεπτό η Ίντερ είχε την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. Ο Καμπιάσο

έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Φορλάν έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή αλλά ο Μανταντά έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά.
Στο 19ο λεπτό ο Αθπιλικουέτα έκανε ένα πολύ καλό σουτ από τα ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 30' οι Μπραντάο και Ν'Κουλού δεν κατάφεραν από το μισό μέτρο να βρουν σωστά την μπάλα.
Στο 37' ο Καμπιάσο έκοψε από τα αριστερά, αλλά ο Σάρατε από το ύψος του πέναλτι έκανε αδύναμο πλασέ και ο Μανταντά μπλόκαρε.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό ο Σεϊρού έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Καμπιάσο απομάκρυνε.
Το ματς ωστόσο δεν είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να φτάσουν εύκολα μπροστά από τις εστίες.
Στο 75ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Φορλάν, ο Στάνκοβιτς έκανε το πλασέ από κοντά αλλά η μπάλα πήγε πάνω στα χέρια του Μανταντά.
Από εκεί και πέρα τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν περισσότερα και από τις πάσες, αλλά στα τελευταία λεπτά η Μαρσέιγ ανέβασε στροφές.
Καλή στιγμή η κεφαλιά του Αντρέ Αγιού στο 89ο λεπτό, με τον Σέζαρ να μην ανησυχεί. Ενώ στο 90' ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ της Ίντρ έδιωξε σε κόρνερ το όμορφο σουτ του Αντρέ Αγιού.
Από το κόρνερ προήλθε και το γκολ της Μαρσέιγ, καθώς ο Αντρέ Αγιού έπιασε την κεφαλιά κι έκανε το τελικό 1-0.
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα (80' Φανί), Ν'Κουλού, Μορέλ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Σεϊρού (84' Καμπορέ), Αμαλφιτανό, Βαλμπουενά, Μπραντάο (75' Τζ.Αγιού), Α.Αγιού.
ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Ζανέτι, Λούσιο, Μαϊκόν (46' Ναγκατόμο), Σάμουελ, Κίβου, Στάνκοβιτς, Σνάιντερ, Καμπιάσο, Φορλάν, Σάρατε (63' Όμπι)

Keywords
Τυχαία Θέματα