Λύτρωση με Ντόε για Πλατανιά

20:13 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ- ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: 3-2
Γήπεδο: Περιβόλια
Διαιτητής: Ντίτσιος
Σημαντική νίκη μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στα «Περιβόλια» πήρε ο Πλατανιάς με 3-2 κόντρα στην Ξάνθη και έπιασε πεντάδα.
Το ματς δεν ήταν καλό στα πρώτα δέκα λεπτά, με τον Πλατανιά να είναι πιο κινητικός μεν, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει. Στο 11' η Ξάνθη κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο

και ο Γκλέισον με φοβερή εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού κι έκανε το 1-0 για την ακριτική ομάδα.
Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 16', καθώς ο Κάλαϊτζις πέρασε τον Μπέρτο, έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά υο πλασέ του Ουκάρ από κοντά, έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μαρτσάκη στο ίδιο λεπτό.
Στο 24' ο Ουκάρ δε βρήκα ξανά το στόχο από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 35' ο Βιβιανί μπλόκαρε δύσκολα με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κάλαϊτζιτς.
Η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες στο 39ο λεπτό, καθώς ο Μαρίν φάνηκε να χτυπά στο πρόσωπο τον Μαρτσάκη και ο Ντίτσιος του έδειξε την κόκκινη κάρτα.
Ο Πλατανιάς μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 47ο λεπτό. Ο Μαρτσάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Γκλέισον κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Ο Πλατανίας συνέχισε να πιέζει και στο 62' ο Τζανής μετά από κόρνερ του Μαρτσάκη και κεφαλιά του Αναστασάκου έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ από κοντά, ενώ στο 67' ο Βιβιανί είπε όχι σε σουτ του Κηπουρού.
Στο 74ο λεπτό οι Κρητικοί απείλησαν με το σουτ του Κάλαϊτζιτς, που απομακρύνθηκε από τον Βιβανί, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ουντότζι ήταν άστοχος από καλή θέση.
Άστοχος ήταν και ο Γκονζάλες στο 82', αλλά δύο λεπτά μετά η πίεση των γηπεδούχων έφερε καρπούς
Μετά από σέντρα του Κανακούδη από αριστερά ο Ντόε με κεφαλιά έκανε το 2-1 αλλά η Ξάνθη παρότι αγωνιζόταν με 9 παίκτες (αποχώρησε στο 87' ο Γκλέισον τραυμαρίας) κατάφερε να κάνει το 2-2 στο 89' με σουτ του Βασιλακάκη που κόντραρε και στον Φλίσκα.
Όλα έδειχναν πως οι δύο ο9μάδες θα μοιραστούν τους βαθμούς της ισοπαλίας, αλλά στο 90+1' ο Ντόε με νέα κεφαλιά, χάρισε στην ομάδα του μια σημαντική νίκη.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος (87' Μιρτσέτα), Μαρτσάκης, Αγιλέρα, Κάλαϊτζιτς (78' Γιακουμάκης), Ουντότζι, Ουκάρ (46' Γκονζάλες), Ντοέ.
ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Μαρίν, Μαρκόφσκι (61' Μάνταλος), Μαρσελίνιο (76' Φλίσκας), Βασιλακάκης, Γκλέισον, Βάλλας, Ντάνι, Ράνος (42' Πλατέλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα