Μάχη για την «Σαλατιέρα»

10:26 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 19η αγωνιστική

Η ήττα της Μπάγερν Μονάχου την περασμένη αγωνιστική από την Γκλάντμπαχ έδωσε νέο και πιο συναρπαστικό ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου στην Bundesliga καθώς τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή, Μπάγερν, Σάλκε, Ντόρτμουντ, με την Γκλάντμπαχ να παραμονεύει έναν βαθμό πίσω.

Πλέον κάθε αγωνιστική που περνάει είναι κρίσιμη με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ του Μάγκατ και του Βιεϊρίνια.

Ο Χάινκες θέλει οπωσδήποτε την νίκη ενώ δεν υπολογίζει στους Βαν Μπούιτεν και Κοντέντο ενώ επιστρέφει ο Ριμπερί. Από την Βόλφσμπουργκ θα απουσιάσουν ο Κυργιάκος με τον Χέλμες που δεν υπολογίζονται.

Με τον Μάριο Γκέτσε να είναι ο μεγάλος απών μέχρι τον Μάρτιο, η πρωταθλήτρια Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Χόφενχαϊμ με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή. Δύσκολη αποστολή έχει η Σάλκε που φιλοξενείται από την Κολωνία και θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει συγκάτοικος στην πρώτη θέση με Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Ο Στέφενς δεν μπορεί πλέον να υπολογίζει και στον Χέβεντες που τραυματίστηκε ενώ εκτός μάχης είναι εδώ και καιρό οι Τζόουνς, Φέρμαν, Μπαουμγιόχαν, Χόλτμπι και Κλούγκε.

Η Γκλάντμπαχ για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή καλείται να περάσει νικηφόρα από την Στουτγάρδη και το θετικό για εκείνη είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Αντίθετα η Στουτγάρδη θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μποκά, Μπα και Τραορέ που έχουν υποχρεώσεις για το Κόπα Άφρικα, αλλά και των τραυματιών Μπουλαρούζ, Οντέλ, Γκέμπχαρτ και Γκέντνερ.

Σπουδαίο παιχνίδι στην προσπάθεια για μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου γίνεται στην Βρέμη με την Βέρντερ να υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς τον τραυματία Νάλντο και τον τιμωρημένο Σμιτς ενώ η Λεβερκούζεν θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπαρνέτα, Ρενάτο Αουγκούστο και Σαμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19η αγωνιστικής στην Bundesliga
Παρασκευή 27/1
Ανόβερο-Νυρεμβέργη (21:30)
Σάββατο 28/1 (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν
Χέρτα Βερολίνου-Αμβούργο
Άουγκσμπουργκ-Καϊζερσλάουτερν
Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ
Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ
Κολωνία-Σάλκε 19:30
Κυριακή 29/1
Μάιντς-Φράιμπουργκ (16:30)
Στουτγκάρδη-Γκλάντμπαχ (18:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα