Μαχλάς: Μακάρι να πάει Μονακό ο Μάντζιος

12:10 8/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την Μονακό να παρακολουθεί τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο Νίκος Μαχλάς ευχήθηκε ο παίκτης να πάει στον γαλλικό σύλλογο υπογραμμίζοντας πως ο ΟΦΗ δεν θα είναι αρνητικός σε περίπτωση που η ομάδα του Πριγκιπάτου καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Έλληνα επιθετικό.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε: "Μακάρι για τον παίκτη να πάει στην Μονακό. Δεν θα πούμε όχι σε περίπτωση που δεχθούμε

επίσημη πρόταση. Άλλωστε δεν θέλουμε να... κάψουμε το μέλλον κανενός ποδοσφαιριστή, ενώ σίγουρα θα μας κολακέψει ως σύλλογος να χτυπήσει την πόρτα μια μεγάλη ομάδα σαν την Μονακό".

Ο Μαχλάς μίλησε επίσης και για την εφετινή παρουσία του ΟΦΗ στην Super League και στο πού στηρίζεται η επιτυχία που έχει σημειώσει η ομάδα τις πρώτες αγωνιστικές. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας: "Η δουλειά είναι το μυστικό της επιτυχίας. Μεγάλη σημασία έχει προφανώς και η διαχείριση του ρόστερ που κάνει ο Νίκος Αναστόπουλος. Μην ξεχνάτε ότι αν ο καπετάνιος δεν είναι καλός, σαφώς τα πράγματα δεν μπορούν να λειτουργούν σαν ρολόι. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι η ομοιογένεια. Η χημεία μεταξύ κόσμου, παικτών, διοίκησης αποτελεί σημαντική αλυσίδα. Τα όποια προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως, μας έχουν συσπειρώσει όλους. Επίσης, θα σταθώ στην ποιότητα των παικτών που διαθέτουμε όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και σε ό,τι αφορά στους χαρακτήρες τους".

Αναφερόμενος στα "βαρόμετρα" της ομάδας, ο Μαχλάς τόνισε: "Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα που έχει τον Μέσι. Ούτε ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός όπου υπάρχουν οι Λέτο, Μιραλάς ή Τζιμπούρ. Θεωρώ ότι είναι ευλογία που ο ΟΦΗ δεν στηρίζεται αποκλειστικά σε έναν παίκτη. Ο καθένας παίζει σημαντικό ρόλο".

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα ο πρόεδρος του ΟΦΗ δήλωσε: "Δεν μπορείς να βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δεν πρέπει να αποκλίνουμε καμία στιγμή από αυτό. Ο ΟΦΗ κατεβαίνει σε κάθε γήπεδο για να πάρει αυτό που του αξίζει. Δεν θέλω να μπαίνω στην διαδικασία να πω ποιο επιθυμώ να είναι το μάξιμουμ των βαθμών από τα συγκεκριμένα ματς. Έχουμε τις δυνατότητες να προσθέσουμε στην συγκομιδή μας βαθμούς, αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα