Μάκος: Έχω συμβόλαιο και θα το τιμήσω

16:47 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι από τους λίγους παίκτες, πρώτης γραμμής, που δεσμεύονται με συμβόλαιο και το καλοκαίρι δεν θα μείνουν ελεύθεροι από την ΑΕΚ. Παρότι πάντα έχει στόχο μία μεταγραφή στο εξωτερικό, δεν δείχνει κάτι τέτοιο να τον απασχολεί στην παρούσα φάση και όπως τόνισε, δεν θα μιλήσει με κανέναν σύλλογο το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μάκο που μίλησε στο match programme του αγώνα

με τον Ατρόμητο και αναφέρθηκε τόσο στους αγώνες των πλέι οφ, όσο και στην δική του μέχρι τώρα παρουσία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

- Τι πρέπει να προσέξει απόψε η ΑΕΚ για να κερδίσει τον Ατρόμητο και να πάρει προβάδισμα ενόψει play-off;

Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε αυτά που θα μας πει ο προπονητής. Το θετικό είναι ότι στους τελευταίους αγώνες έχουμε καλή εικόνα αν και χάσαμε κάποιους βαθμούς στις λεπτομέρειες. Θα προσέξουμε πολύ το ματς με τον Ατρόμητο, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι αντίπαλός μας και στα play-off. Ένα από τα δυνατά μας σημεία είναι ότι ο προπονητής μας βοηθάει να μάθουμε καλά τον αντίπαλο και μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο εξαιρετικά διαβασμένοι. Επίσης, η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στις κερκίδες θα μας δώσει επιπλέον ώθηση.

- Θεωρείς ότι η ομάδα μας έχει πιθανότητες να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά με συναρπαστικούς αγώνες στα play-off γιατί όπως αποδείχθηκε στο πρωτάθλημα όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Είδαμε φέτος ότι οι παραδοσιακά μεγάλοι σύλλογοι έχασαν βαθμούς από μικρότερου βεληνεκούς αντιπάλους, κάτι που αποδεικνύει ότι τα ρόστερ τους έχουν δυναμώσει και είναι θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

- Ποια η γνώμη σου για τον Καφέ και τον Βάργκας με τους οποίους συνεργάζεσαι συνήθως στη μεσαία γραμμή;

Στα τελευταία παιχνίδια, στα οποία όπως προανέφερα κάναμε καλές εμφανίσεις, η τριάδα μας έχει δέσει αρκετά. Έχουμε διαφορετικό στυλ και άλλους ρόλους ως παίκτες, προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και να έχουμε καλό αποτέλεσμα.

- Πως κρίνεις το ότι η ομάδα έχει δεχθεί πάνω από 100 κίτρινες κάρτες παρότι δεν αγωνίζεται αντιαθλητικά;

Έχουμε δεχθεί πολλές κάρτες για διαμαρτυρία και αυτό είναι σίγουρα αρνητικό, δεν δικαιολογώ κανέναν μας και φυσικά ούτε τον εαυτό μου. Ωστόσο όπως έχουμε δει όλοι η ΑΕΚ δεν λαμβάνει το σεβασμό που της αξίζει ως μεγάλη ομάδα και επειδή είμαστε άνθρωποι κάποιες φορές η αδικία μας κάνει να ξεφεύγουμε. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν ψάχνω για δικαιολογίες στο θέμα των 100+ καρτών που έχουμε πάρει.

- Θεωρείς ότι η επιστροφή του Γκούντγιονσεν ενισχύει πολύ την επίθεση στο φινάλε της σεζόν;

Καταρχάς είναι πολύ ευχάριστο το ότι επιστρέφει γιατί όπως είπα είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι και χαιρόμαστε ειλικρινά όταν ένας συμπαίκτης μας γυρίζει μετά από σοβαρό τραυματισμό. Εύχομαι να μπει δυνατός και είμαι σίγουρος ότι ένας τόσο μεγάλος παίκτης θα προβληματίσει οπωσδήποτε τις αντίπαλες άμυ

Keywords
Τυχαία Θέματα