Πέπε: Να σεβαστούμε τον ΑΠΟΕΛ

12:37 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-0 στην Κύπρο του ΑΠΟΕΛ και εξασφάλισε ουσιαστικά την συμμετοχή της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο ο Πέπε υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του οφείλουν να σεβαστούν την κυπριακή ομάδα και στην ρεβάνς του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "ΓΣΠ" ο Πορτογάλος

κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δουλεύουν σκληρά, είναι πολύ οργανωμένοι και πιστεύω πως τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαστε πολύ κοντά στο να περάσουμε στην επόμενη φάση. Στον επαναληπτικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ πρέπει να είμαστε έτοιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στην έδρα μας. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η κυπριακή ομάδα έχει αποκλείσει μεγάλες ομάδες και πρέπει να την σεβαστούμε".
Για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέπε δήλωσε: "Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε δυνατά. Εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΑΠΟΕΛ αμυνόταν καλά. Προσπαθήσαμε να... σπάσουμε την άμυνα χωρίς να τα καταφέρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Ήταν μια σημαντική νίκη. Όλη η ομάδα συνείσφερε ώστε εμείς, οι αμυντικοί, να περάσουμε ένα ήσυχο βράδυ. Όλοι δουλέψαμε πολύ καλά ως σύνολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα