Μανωλάς: Δεν κοιτάμε ομάδες και μπάτζετ

10:27 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1 στο Παρίσι, ο Κώστας Μανωλάς θέλησε να υπογραμμίσει πως στον Ολυμπιακό δεν κοιτάνε τον αντίπαλο και τα μεγάλα μπάτζετ και πως παίζουν πάντα για την νίκη.
Σε δηλώσεις του ο νεαρός κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν κοιτάμε ούτε τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας, ούτε τα μπάτζετ και πάμε πάντα για τη νίκη. Κατεβαίνουμε να παίξουμε την μπάλα μας σε κάθε γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο, δεν σταθήκαμε καλά, όμως στο δεύτερο παλέψαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Χάσαμε στη μοναδική ευκαιρία τους στο δεύτερο μέρος. Τώρα, θέλουμε μόνο τη νίκη με την Αντερλεχτ και είμαστε ικανοί να την πάρουμε.
Είμαστε ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις μας και πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε.
Δε χαίρομαι αν σκοράρω και χάνει η ομάδα, δουλεύω στις προπονήσεις για αυτό, αφιερώνω το γκολ στη μητέρα μου".
Δηλώσεις μετά την ήττα του Ολυμπιακού έκαναν και οι
Ρομπέρτο: "Πάμε σε όλα τα γήπεδα για να κερδίσουμε και πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε. Παρότι η Παρί έπαιξε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο προσπάθησε να επιτεθεί. Εμείς είχαμε το δώρο μας με την αποβολή, αλλά δυστυχώς δεν αξίζαμε να δεχτούμε δεύτερο γκολ. Μέχρι το φινάλε είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας, αλλά τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε στο γήπεδό μας», τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή εξαρτόμαστε μόνο από τον εαυτό μας, σε αντίθεση από την Μπενφίκα. Αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος και αυτό το προνόμιο το έχουμε κερδίσει χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα".
Τέλος, για τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο "Παρκ ντε Πρενς" είπε: "Και σήμερα οι φίλαθλοι ήταν στο πλευρό μας. Όπου κι αν είμαστε νιώθουμε τη ζεστασιά και την υποστήριξή του. Μαζί τους είμαστε πιο δυνατοί".
Μπονγκ: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Εμείς παίξαμε ιδιαίτερα καλά και προσπαθήσαμε γενικά. Δυστυχώς, οι αλλαγές που κάναμε μας επηρέασαν μετά το 1-1, οπότε και ήρθε το δεύτερο γκολ της Παρί. Έπρεπε, βάσει της απόδοσης που είχαμε, να παίρναμε το "Χ".
Στο προηγούμενο παιχνίδι, είχαμε κάνει ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, αλλά και τώρα γενικότερα είχαμε καλή εικόνα. Είχαμε την ευχέρεια να αφήσουμε την μπάλα στον αντίπαλο και να περιμένουμε, όμως δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και έπρεπε μετά να αντιδράσουμε. Δείξαμε, όμως, πως έχουμε καλή ομάδα και ποιοτικούς παίκτες.
Έπρεπε προς το τέλος να προσέξουμε πιο πολύ την άμυνά μας, διότι η Παρί είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά. Αυτή τη φορά, όμως, η αντίπαλος μας έβαλε δύο γκολ και όχι όσα στον προηγούμενο αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα